Οργή για Βενγκέρ: "Φύγε τώρα"!

Μία μέρα μετά την ήττα διασυρμό της Άρσεναλ μέσα στη Γερμανία από την Μπάγερν (5-1), η υπομονή των οπαδών της αγγλικής ομάδας φαίνεται να εξαντλείται, με τον αγγλικό τύπο να ασκεί εντονότατη κριτική κατά του Αρσέν Βενγκέρ.

Οργή για Βενγκέρ: "Φύγε τώρα"!

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 1996. Είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του κλαμπ και κατά τη διάρκεια της θητείας του έχουν αναδειχτεί πολλά ταλέντα και η Άρσεναλ έχει παίξει ανά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, η αγγλική ομάδα έχει να "δει" πρωτάθλημα εδώ και 13 χρόνια, ενώ μέσα σε όλο αυτό το νεκρό διάστημα, έχει να επιδείξει μόνο 3 κατακτήσεις FA Cup.

Η αντοχή των οπαδών της αγγλικής ομάδας φαίνεται να λιγοστεύει, καθώς προστέθηκε άλλη μία ήττα σοκ στην αρνητική ιστορία της ομάδας. Η ήττα με 5-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο, έχει σχηματίσει κι άλλα σύννεφα πάνω από τον Αλσατό τεχνικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι όποια απόφαση παρθεί θα είναι αμοιβαία για να γίνει ο “γάμος” ή το “διαζύγιο”.

Τόσο το BBC, όσο και η Mirror και η Daily Mail έχουν εκτοξεύσει πυρά κατά του 67χρονου, με ενδεικτικούς τίτλους “Αρσέν Βενγκέρ: Απόφαση για το μέλλον του τεχνικού θα παρθεί στο τέλος της σεζόν”, “Ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει σαν να γνωρίζει πως η εποχή του στην Άρσεναλ τελειώνει”, “Αυτός είναι ο λόγος που ο Αρσέν Βενγκέρ ΠΡΕΠΕΙ να φύγει από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν”, ενώ ενδεικτική είναι και η εκστρατεία εκδιωγμού του που γίνεται στο twitter, με το #WengerOut.

Η άποψη που αρχίζει να επικρατεί πλέον είναι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον έμπειρο τεχνικό. Σε άρθρο της η Mirror, εξηγεί πως ο Βενγκέρ υστερεί από τους υπόλοιπους νέους τεχνικούς, επειδή αυτοί αλλάζουν ομάδες και βελτιώνονται συνεχώς και έχουν “δίψα” για νέες προκλήσεις και τίτλους, ενώ αυτός δείχνει μόνιμα κολλημένος με την Άρσεναλ. Ενδεικτική είναι και η τελευταία πρόταση του ρεπορτάζ, “ ο Βενγκέρ θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα αν βρισκόταν σε κάποιο άλλο κλαμπ”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ήδη αρκετοί φίλαθλοι που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον επαναληπτικό στο Λονδίνο με την Μπάγερν Μονάχου έχουν αρχίσει να τα πουλούν όσο όσο μετά την ταπείνωση που υπέστη η ομάδα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK