Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Δεν γινόμαστε συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης"

Ανακοίνωση με αφορμή όσα γίνονται με τους πίνακες διαιτησίας και την ΕΠΟ εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να γίνει "συνένοχος εγκληματικής οργάνωσης".

Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Δεν γινόμαστε συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης"
Μελισσανίδης-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους πίνακες διαιτησίας και την ΕΠΟ δεν έμειναν ασχολίαστες από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία με ανακοίνωσή της επιτίθεται στον Γιώργο Γκιρτζίκη και ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να γίνει "συνένοχος εγκληματικής οργάνωσης", όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Παρακολουθούμε για μια ακόμα φορά το εγκληματικό θέατρο του παραλόγου γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τους ίδιους ανθρώπους να κουνούν τα ίδια πιόνια στη σκακιέρα και να νομίζουν ότι νομιμοποιούνται ακόμα να το ελέγχουν και δήθεν να το διοικούν.

Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά και για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις. Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, βγείτε και εσείς από τις δικές σας.

Πρωτάθλημα με τα ίδια αμαρτωλά πρόσωπα, τους ίδιους φθαρμένους διαιτητές και τις ίδιες συνθήκες προμελετημένου εγκλήματος δεν γίνεται να ξεκινήσει. Την ΑΕΚ, ξεχάστε την! Συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης εμείς δεν γινόμαστε!

Και επιτέλους καταλάβετε ότι δεν γίνεται να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εκδίδει ανακοινώσεις ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκης, τον οποίο η ίδια του η πόλη απέβαλλε από την τοπική ένωση. Ο οποίος δεν τολμά να εμφανιστεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της επικράτειας. Και ο οποίος ευθύνεται μαζί με την παρέα του για το καθεστώς πλήρους αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πρωτοφανή κατάντια της εθνικής μας ομάδας.

Και ο ίδιος και η παρέα του θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι το εγκληματικό παρελθόν δεν γίνεται να διαφεντεύει το μέλλον.

Αν δεν αλλάξουν τα πάντα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για το σημερινό τίποτα...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποχώρησε ο Στράτος από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ