ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριακά ο Σίλντενφελντ με ΠΑΣ

Οι σκέψεις του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ για τον Κροάτη αμυντικό ο οποίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του.

Οριακά ο Σίλντενφελντ με ΠΑΣ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο και μετά και, πλέον, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας του “Δικεφάλου”. Ο Κροάτης στόπερ σιγά σιγά βρήκε χημεία στην συνεργασία του με τον Κατσουράνη και με την σταθερότητά του κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό και ο Γιώργος Γεωργιάδης τον θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα βιαστεί, αφού ο Κροάτης προέρχεται από τραυματισμό και η περίπτωσή του θέλει προσοχή.

Ο Σίλντενφελντ, πάντως, ήδη από την Πέμπτη (9/5) άρχισε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα και υπάρχει σκέψη να πάρει θέση στην ενδεκάδα στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Γιάννενα. Αυτό θα εξαρτηθεί, πάντως, από την εξέλιξη της αποθεραπείας του και αν δεν είναι απολύτως έτοιμος κόντρα στον ΠΑΣ τότε θα εμφανιστεί ξανά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ενδεχομένως ρόλο στην τελική απόφαση του Γεωργιάδη να παίξει και η παρουσία των Κουμάλο, Κατσουράνη στο ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK