Οριστικά παίκτης του ΟΦΗ ο Ογκουνσότο

Και τυπικά ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι πλέον παίκτης του ΟΦΗ, τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες. Όπως γράψαμε νωρίτερα οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είχαν φτάσει μια ανάσα από την τελική συμφωνία η οποία επισημοποιήθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας.

Οριστικά παίκτης του ΟΦΗ ο Ογκουνσότο
Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τον δανεισμό του Νιγηριανού. Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: " Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τον δανεισμό του Νιγηριανού. Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση του Πάτρικ Ογκουνσότο με τη μορφή δανεισμού. Έπειτα από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννη Κουράκη αποφασίστηκε ο εξάμηνος δανεισμός του Νιγηριανού επιθετικού".

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η ανακοίνωση του ΟΦΗ που τονίζει: " Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την μεταγραφή του Πάτρικ Ογκουνσότο. Μετά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Γιάννης Κουράκης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλη κ. Απόστολο Παπουτσάκη συμφώνησαν ο Ογκουνσότο να έλθει για 6 μήνες δανεικός στην ομάδα μας".

Μετά τη συμφωνία για τον δανεισμό του Ογκουνσότο στον ΟΦΗ ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης δήλωσε: " Αποφασίσαμε να δώσουμε δανεικό στον ΟΦΗ τον Ογκουνσότο για να βοηθήσομε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή της στη Super League. Είχα επικοινωνία και με τον παίκτη στον οποίο πρότεινα να πάει στον ΟΦΗ κάτι που δέχθηκε και έτσι έγινε".

Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη μάλιστα σφράγισε αυτή τη συμφωνία με μια μαντινάδα: " μια πράξη αγάπης θετικά όλοι μας να τη δούμε και ας μην τη σχολιάσουμε, αλλά να τη μιμηθούμε...", ενώ για τη μορφή που θα έχει αυτός ο δανεισμός τόνισε: " Ο Ογκουνσότο είναι παίκτης του Εργοτέλη και πάει να παίξει μπάλα στον ΟΦΗ για να τον βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει, τα χρήματα του θα τα καλύψουμε εμείς και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ομάδα μας".

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ ξεκίνησαν άμεσα τις διαδικασίες, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του Ογκουνσότο με τον ΟΦΗ, ώστε να είναι στη διάθεση του Νίκου Γκουλή για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK