Οριστικά παρελθόν ο Σανιόλ από την Μπάγερν

Οριστικά παρελθόν ο Σανιόλ από την Μπάγερν
Τα πρωϊνά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βίλι Σανιόλ να εγκαταλείπει την Μπάγερν Μονάχου επαληθεύτηκαν. Ο Γάλλος αμυντικός δεν δέχθηκε να ανανεώσει την συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γερμανίας και πλέον ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το πρωί της Τρίτης η εφημερίδα "Bild" είχε δημοσιεύσει την πρόθεση του 28χρονου αμυντικού να φύγει από τους Βαυαρούς μετά από έξι χρόνια παρουσίας, παρά το ότι πριν από λίγο καιρό είχε διαφανεί ότι θα άλλαζε την αρχική του γνώμη και θα έμενε στην "Allianz Arena".

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η διοίκηση της Μπάγερν ανακοίνωσε πως όντως ο Σανιόλ δεν θα είναι παίκτης της ομάδας και πως ψάχνει να βρει νέο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του. "Είναι κρίμα, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε", τόνισε για το θέμα ο Μάγκατ.

Σε ό,τι αφορά το νέο σταθμό της καριέρας του, ο δεξιός μπακ, τον οποίο η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε από τη Μονακό, δήλωσε ότι δεν θα ανακοινώσει το νέο σύλλογό του πριν από τη νέα χρονιά. O Γάλλος είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό μία ανάσα από την Βαλένθια, αλλά οι τελικές επαφές δεν προχώρησαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK