Αποχή στον Παναθηναϊκό μέσω... Viber και η ατάκα Ουζουνίδη

Η απόφαση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για την προπόνηση της Δευτέρας, η ατάκα του Ουζουνίδη, ο νέος κύκλος επαφών των αρχηγών με τη διοίκηση και η βραδινή συζήτηση στο κοινό "δωμάτιο" για το αν θα συνεχιστεί η... απεργιακή κινητοποίηση. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Όχι δεν είναι... ανέκδοτο, αλλά ακόμη ένα εφετινό "κατόρθωμα" της διοίκησης Αλαφούζου και μία τεράστια "μουντζούρα" στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" δεν πήγαν στην απογευματινή (19:00) προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα (9/4), υλοποιώντας την προειδοποίηση της περασμένης εβδομάδας ότι θ' αρχίσουν αποχή, εάν δεν υπήρχε κοινή τακτική απ' τη διοίκηση στο θέμα των πληρωμών προς όλους ανεξαιρέτως, αφήνοντας στην άκρη την (αστεία) πολιτική διαχωρισμού των Ελλήνων ποδοσφαιριστών με τους ξένους.

Ως το μεσημέρι της Δευτέρας δεν υπήρξε καμία δέσμευση απ' τη διοίκηση για άμεσες και κοινές πληρωμές μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη κι έτσι οι "πράσινοι" έκαναν πράξη αυτό που είχαν πει απ' τη Μ. Τετάρτη. Ουδείς πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" για προπόνηση για πρώτη φορά στην ιστορία των επαγγελματικών χρόνων!

Οι μοναδικοί που έδωσαν το "παρών" στο προπονητικό κέντρο του "τριφυλλιού" ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι περίμεναν για λίγη ώρα και αποχώρησαν. Πριν φύγουν, οι αρχηγοί επικοινώνησαν με τον 49χρονο τεχνικό και του ανακοίνωσαν την οριστική απόφασή τους, με τον Ουζουνίδη να δείχνει κατανόηση για την κίνησή τους. " Είναι δική σας απόφαση, το σέβομαι και δεν μπορώ να κάνω κάτι πάνω σ' αυτό. Το μόνο που θέλω να σας ζητήσω, είναι να μην το… διαλύσουμε, λίγο πριν τελειώσει η χρονιά…", ήταν το μόνο που τους είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος περιμένει να δει, αν θα αλλάξει κάτι την Τρίτη (10/4).

Το αν θα συνεχιστεί η αποχή (επί της ουσίας μιλάμε για απεργία, απ' τη στιγμή που ουδείς εμφανίστηκε), θα αποφασιστεί αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε νεότερη επικοινωνία που θα έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές. Οι "πράσινοι" μάλιστα, έχουν φτιάξει ένα κοινό γκρουπ στο Viber (!) προκειμένου να είναι όλοι συνδεδεμένοι online και να συζητούν άμεσα τα δεδομένα.

Πριν απ' τη βραδινή "κουβέντα" ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών μεταξύ των αρχηγών και τον υπηρεσιακό πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου για να δουν αν θα αλλάξει κάτι απ’ την πλευρά της διοίκησης ως προς το πότε θα καταβληθεί το 33% της δόσης Δεκέμβρη, προς όλους τους ποδοσφαιριστές. Τότε θα αποφασιστεί, εάν η αποχή θα συνεχιστεί και την Τρίτη (10/4).

Οι "κάπτενς" του "τριφυλλιού" πάντως, σε επικοινωνία με τους υπόλοιπους, ζήτησαν όλοι να κάνουν ατομικά προγράμματα τη Δευτέρα, για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν πιο fit γίνεται, αφού την Κυριακή (15/4) υπάρχει και το ματς με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK