ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Χάνει το Clasico ο Νεϊμάρ!

Η αποβολή του στο ματς με τη Μάλαγα και η συμπεριφορά του αμέσως μετά κόστισαν στον Νεϊμάρ ο οποίος θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη.

FC Barcelona's Neymar da Silva from Brazil gestures against Granada during their Spanish La Liga soccer match in Granada, Spain, Sunday April 2, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
FC Barcelona's Neymar da Silva from Brazil gestures against Granada during their Spanish La Liga soccer match in Granada, Spain, Sunday April 2, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Οι χειρότεροι φόβοι της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν και ο Νεϊμάρ χάνει οριστικά το δεύτερο Clasico της φετινής σεζόν στην La Liga, απέναντι στην Ρεάλ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για την 31η αγωνιστική.

Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν χαρίστηκε στον Βραζιλιάνο άσο ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Μάλαγα το περασμένο Σάββατο και την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή, με την απόφαση να είναι τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό.

Πέρα από το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Ρεάλ (23/4) το οποίο αναμένεται σε σημαντικό βαθμό να κρίνει τη μάχη του φετινού τίτλου, ο Νεϊμάρ θα λείψει επίσης από το ματς που προηγείται με την Ρεάλ Σοθιεδάδ (15/4) και αυτό που ακολουθεί με την Οσασούνα (26/4) και τα οποία είναι αμφότερα εντός έδρας, με τον Λουίς Ενρίκε να καλείται άμεσα να βρει τον παίκτη ώστε να καλυφθεί το κενό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Tejedor

News 24/7

24MEDIA NETWORK