Οριστικό: Ο Τέβες στην Μπόκα. Πόσα πήρε η Γιουβέντους, οι άλλοι όροι

Την παραχώρηση του Κάρλος Τέβες στην Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Γιουβέντους. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας και οι παίκτες που πήρε ως αντάλλαγμα η "βέκια σινιόρα".

Οριστικό: Ο Τέβες στην Μπόκα. Πόσα πήρε η Γιουβέντους, οι άλλοι όροι
Τέβες Γιουβέντους

Μετά από δύο χρόνια ο Κάρλος Τέβες αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους. Η συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του επιστρέφοντας στο "Μπομπονέρα" μετά από 11 χρόνια, επικυρώθηκε τη Δευτέρα με την ανακοίνωση των όρων.

Η Γιουβέντους δημοσίευσε τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του 31χρονου Αργεντίνου επιθετικού.

Όπως ενημέρωσαν οι πρωταθλητές Ιταλίας, για τη μεταγραφή του "Καρλίτος" θα λάβουν ως αποζημίωση 6.5 εκατ. ευρώ, το οποία θα εξοφληθούν στις 15 Δεκεμβρίου του 2016.

Παράλληλα, οι "μπιανκονέρι" εξασφάλισαν το διετή δανεισμό του Γκίντο Ναουέλ Βαδαλά έναντι 3.5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν στις 31 Δεκεμβρίου του 2016. Δύο εβδομάδες δηλαδή από τη στιγμή που θα πάρουν τα χρήματα από τη μεταγραφή του Τέβες. Αν μέχρι τις 20 Απριλίου του 2017 αποφασίσουν να κρατήσουν τον νεαρό, ο οποίος θεωρείται ο νέος Μέσι, θα κληθούν να πληρώσουν 9.4 εκατ. ευρώ.

Τέλος στο τεράστιο deal έχουν συμπεριληφθεί τα δικαιώματα των Ροντρίγκο Μπεντακούρ Κόλμαν, Φράνκο Σεμπαστιάν Κριστάλντο και Αντριάν Αντρές Κούμπας, για καθέναν εκ των οποίων η Γιουβέντους θα καταβάλει 1 εκατομμύριο ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου του 2016. Έως τις 20 Απριλίου του 2007 οφείλει ν' αποφασίσει αν θα τους αγοράσει εξ ολοκλήρου καταβάλλοντας 9.4 εκατ., 8.2 εκατ. και 6.9 εκατ αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK