Νέα ανατροπή στην υπόθεση Λέσκοτ

Ούτε μία εβδομάδα δεν άντεξε στο συντηρητικό πρόγραμμα ο Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος θα μεταβεί στην Αγγλία για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Άγνωστο ποτέ θα επιστρέψει.

Νέα ανατροπή στην υπόθεση Λέσκοτ
lescot ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ ήταν και η σωστή. Ο έμπειρος αμυντικός δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο με συντηρητικό πρόγραμμα και πλέον η λύση του χειρουργείου είναι μονόδρομος. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Λάκης Νικολάου δεν μπορούσε να επιμείνει κ να επιβάλει στον παίκτη τη θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή ο παίκτης θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, από τον Αντι Γουίλιαμς, έτσι ώστε να αφαιρεθούν τα κομματάκια που βρίσκονται μέσα στο γόνατο του και μετά το χειρουργείο θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον μία εβδομάδα στην πατρίδα του για το πρώτο διάστημα της απουσίας του.

Όσον αφορά το χρόνο επιστροφής δεν μπορούν να γίνουν ακόμα προβλέψεις, αφού θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η μέθοδος με την οποία θα διορθώσει το πρόβλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK