Οριστικό τέλος για Λάμπαρντ

Μετά από 648 παιχνίδια, 211 γκολ και 13 τίτλους ο κύκλος του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι έκλεισε οριστικά το βράδυ της Δευτέρας.

Οριστικό τέλος για Λάμπαρντ

Στα 36 του και μετά από 13 χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου ο Άγγλος διεθνής μέσος φεύγει από τους "μπλε" και αναζητά νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Όταν είχε ανακοινωθεί ότι ο Λάμπαρντ έμεινε ελεύθερος, είχε διαρρεύσει ότι η Τσέλσι ενδέχεται να του προτείνει συμβόλαιο ενός έτους με μειωμένες αποδοχές. Δεν προχώρησε ωστόσο το εν λόγω σενάριο και ο πολύπειρος μέσος ετοιμάζει πλέον τα μπαγκάζια του με πιθανό προορισμό τη Νέα Υόρκη και τη νεοσύστατη Σίτι.

Στο διάστημα της πολύχρονης παρουσίας του στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ κατέκτησε τα πάντα: τρία πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα, δύο λιγκ καπ, δύο σούπερ καπ και φυσικά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, το Champions League και το Europa League.

Αποχωρεί τουλάχιστον γεμάτος, έστω κι αν η καριέρα του δεν θα ολοκληρωθεί στην αγγλική ομάδα που πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. " Κομμάτι της ζωής μου ο σύλλογος", δήλωσε ο Λάμπαρντ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Διαβάστε ακόμη:

Άφησε τον Λάμπαρντ ελεύθερο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK