ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Θέμα ωρών η αποχώρηση Μίτσελ

Η απόφαση μοιάζει ειλημμένη και ο Μίτσελ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να είναι τεχνικός του Ολυμπιακού, αφού το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Ισπανό.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Θέμα ωρών η αποχώρηση Μίτσελ
INTIME SPORTS

Μπορεί το πρωί της Δευτέρας να βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, ωστόσο επίκειται συνάντηση για τα διαδικαστικά του "διαζυγίου".

Οι διαβουλεύσεις σχετικά με το μέλλον του Ισπανού προπονητή είχαν ενταθεί μετά από την κακή εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Πλατανιά. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν σε έξαλλη κατάσταση με τον Μίτσελ και ως εκ τούτου, η απομάκρυνσή του μοιάζει με μονόδρομο.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που προκύπτει από μία τέτοια εξέλιξη, αυτήν τη στιγμή, έχει να κάνει με τον διαδόχου του και γι' αυτό στον Ολυμπιακό υπήρχαν κάποιοι υποστηρικτές της παραμονής του 51χρονου μέχρι το τέλος της σεζόν εάν δεν επρόκειτο να υπάρξει άμεση απομάκρυνση.

Εν τέλει, φαίνεται πως υπερίσχυσε το δεύτερο σενάριο και όλα δείχνουν ότι μετά από το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, θα αρχίσουν οι συναντήσεις που θα αφορούν στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Μίτσελ.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε στην άκρη του πάγκου την Τετάρτη (07/01, 19:30), στον αγώνα κυπέλλου με τον Φωστήρα, πιθανότατα θα καθίσει ο βοηθός προπονητή του Μίτσελ, Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος και πριν μερικά χρόνια, όταν απολύθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο επόμενος προπονητής

Ο μόνιμος διάδοχος του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων" δεν θα είναι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, παρότι υπάρχει θετική γνώμη της διοίκησης για μία μελλοντική ανάληψη των "ηνίων" από τον Νικοπολίδη.

Αυτήν τη στιγμή, ο άμεσος προσανατολισμός είναι ένας προπονητής που προέρχεται από τη Νότια Ευρώπη, με την Ισπανία να έχει το προβάδισμα, χωρίς να αποκλείεται η Γαλλία (λόγω και των γνωστών διασυνδέσεων που υπάρχουν με Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά) ή η Ιταλία.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), επίσης, είναι οι απειροελάχιστες πιθανότητες ο μόνιμος διάδοχος του Μίτσελ να είναι Έλληνας.

Η αρθρογραφία του Contra.gr

Παντελής Βλαχόπουλος: Γιατί φταίει μόνο ο Μίτσελ και όχι οι άλλοι;

Θέμης Καίσαρης: Αυτή είναι η στάνη, αυτός και ο τσοπάνης

Τα ρεπορτάζ του Contra.gr

"Τρελαμένος" με Μίτσελ ο Μαρινάκης

Ξέσπασε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου

Έκλεισε τον Ντιγκάρ ο Ολυμπιακός

Εξαιρετικά δύσκολη η θέση του Μίτσελ, πού κοιτάζει ο Ολυμπιακός για αντικαταστάτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK