Όρθιος και με δέκα ο Λεβαδειακός στην Κέρκυρα

Σπουδαίος βαθμός για την ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό που έμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική αήττητη στην Super League Σουρωτή, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 53ο λεπτό. Χαμένο πέναλτι για την Κέρκυρα που μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένη με αυτό το 1-1.

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
kerkira levadiakos EUROKINISSI

Οι "Βοιωτοί" μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους. Αν Μπραντάο και Νιάσε ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να προηγείται με 2-0, χωρίς να το... καταλάβει η Κέρκυρα!

Οι Φαίακες πάντως είχαν μία σπουδαία στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Νιασέ να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Μαλμίδη. Ο... ήρωας του Λεβαδειακού έγινε σκόρερ στο 41ο λεπτό, όταν μετά από μπέρδεμα στην περιοχή της Κέρκυρας έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-1.

ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Το παιχνίδι είχε... τρελό ρυθμό στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να κερδίζουν δυο πέναλτι! Στο 50' ο Μεντί έκανε χέρι και ο Επστάιν ισοφάρισε σε 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Λεονάρντο να παίξει... βόλεϊ στην περιοχή. Μετά από σέντρα του Γκομές, ο Βραζιλιάνος βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδειξε κόκκινη και παράβαση.

Ο Ντένις Επστάιν, ωστόσο, εκτέλεσε άσχημα και ο Επασί κράτησε αυτό το τελικό 1-1. Μοναδική φάση που ανησύχησε τον Λεβαδειακό ήταν ένα γύρισμα του Τουράμ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Γκόμες, Σοϊλέδης (Ντιόγκο 31'), Σιόντης, Σπίνουλας (Ντουαλά 73'), Τουράμ, Παμλίδης, Επστάιν (Κόντος 85'), Μπαλάφας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Λεονάρντο, Αμαράλ, Ζαραδούκας, Νιασέ, Μητρόπουλος (Καλτσάς 91'), Μπραντάο (Γιακουμάκης 69'), Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (Αντιλέου 63').

Σκόρερ: 0-1 (Νιάσε 41'), 1-1 (Επστάιν 52').

News 24/7

24MEDIA NETWORK