Ως τις 15 Ιουλίου η απόφαση του CAS

Ξεκάθαρο είναι πλέον το τοπίο σε ό,τι αφορά στην εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο CAS για την υπόθεση αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ λόγω των γεγονότων που συνέβησαν στο δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ως τις 15 Ιουλίου η απόφαση του CAS
INTIME SPORTS

Το CAS ζήτησε από τον ΠΑΟΚ μέχρι την Πέμπτη να καταθέσει εγγράφως τις θέσεις του, ενώ έχει δώσει περιθώριο στην ΕΠΟ (ως αντίδικος) και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως έχουσα έννομο συμφέρον) να στείλουν τους δικούς τους φακέλους μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Αφού τους παραλάβει το CAS, θα δώσει άλλες τέσσερις μέρες περιθώριο στον ΠΑΟΚ για να αντικρούσει εγγράφως τους ισχυρισμούς της ΕΠΟ και τους Παναθηναϊκού και στις 28 Ιουνίου όλοι οι φάκελοι θα πάνε στα χέρια των δικαστών του CAS. Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει 6 ή 7 Ιουλίου.

Απόφαση ως τις 15 Ιουλίου και δέσμευση της UEFA

Το πλέον σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ ότι το CAS έχει δεσμευτεί να βγάλει απόφαση ως τις 15 Ιουλίου και η UEFA να κάνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει. Με απλά λόγια, αν ο ΠΑΟΚ προβιβαστεί και πάει από το Europa στο Champions League, βάσει της απόφασης του αθλητικού δικαστηρίου της Λoζάνης τότε η UEFA θα αλλάξει τις σχετικές λίστες πριν από την κλήρωση της 17ης Ιουλίου.

Δεν παρεμβαίνει η Λίγκα

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως η Super League μετά από ψηφοφορία αποφάσισε να μην παρέμβει στη συγκεκριμένη υπόθεση, ούτε υπέρ της μίας ούτε της άλλης πλευράς. Ο λόγος είναι γιατί δεν θέλει να χρεωθεί ότι παίρνει το μέρος του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK