ΟΣΦΠ: Δύσκολα o Καρεμπέ

Πλην συγκλονιστικού απροόπτου κανονικά θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση της Κρήτης οι Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς και Βάλλας. Οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή απόλαυσαν ρεπό και από Δευτέρα ξεκινούν την εντατική προετοιμασία για το ιδιαίτερα σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που αποτελεί και την τελευταία έξοδο των ποδοσφαιριστών του Ολεγκ Προτάσοφ μακριά από το Λεκανοπέδιο. Τη Δευτέρα θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα των εισιτηρίων του επικείμενου αγώνα.

ΟΣΦΠ: Δύσκολα o Καρεμπέ

Η σιωπή πριν την καταιγίδα. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη Κυριακή για τους πρωταθλητές Ελλάδος, που απόλαυσαν ρεπό προκειμένου από το πρωί της Δευτέρας στις 11 να ξαναμπούν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την εντατική προετοιμασία τους για το σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Βέβαια θα υπάρχει μια σχετική λειψανδρία αφού, λόγω των Εθνικών μας ομάδων, θα απουσιάζουν οι Γιάννου, Κουλοχέρης, Καφές, Γεργιάδης και Ταραλίδης.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα επίπονη για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, μιας και δυο παιχνίδια σε τρεις μέρες σε ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο όσο της Ριζούπολης αυξάνει γεωμετρικά την κούραση που απορροφούν οι αθλητές.

Ωστόσο το προπονητικό κέντρο του Ρέντη δεν ήταν εντελώς άδειο την Κυριακή, μιας το παρών έδωσαν οι τραυματίες Καρεμπέ, Βάλλας και Πατσατζόγλου. Ο Γάλλος διεθνής έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ το παρών έδωσαν ακόμα οι Μαυρογενίδης και Κούζμπα, ο πρώτος επειδή είχε χάσει λόγω των κακών καιρικώνσυνθηκών(είχε αποκλειστεί)τις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου και ο Πολωνός επειδή επέλεξε να μην κάνει χρήση του ρεπό του προκειμένου να καλύψει το έδαφος που έχει χάσει σε σχέση με τους συμπαίκτες του λόγω του τραυματισμού του.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός πρέπει να «ματώσει» για να περάσει από την Κρήτη και φυσικά να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που μας δείχνει πρόσφατα αν δεν θέλει να αντιμετωπίσει προβλήματα. Μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος απομένουν 10 δέκα αγωνιστικές και οι ποδοσφαιριστές του Ολεγκ Προτάσοφ πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως χρειάζεται να επιδεικνύουν το ίδιο πάθος και σοβαρότητα σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια, αφού κάθε ένα ξεχωριστά είναι ένας τελικός.

Με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπληρώνονται οι εξορμήσεις των «ερυθρόλευκων» εκτός Αττικής, κάτι που σημαίνει πως αν η ομάδα επιστρέψει από την Κρήτη με τους τρεις πόντους στην «βαλίτσα» τότε θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αφού όλα τα παιχνίδια - πλην αυτών με την ΑΕΚ εντός και τον Παναθηναϊκό εκτός, που είναι ντέρμπι - θεωρητικά μπορεί να τα κερδίσει μιας και οι αντίπαλοι είναι χαμηλότερης δυναμικότητας. Βέβαια παιχνίδια όπως αυτά με τον Ιωνικό και την Χαλκηδόνα εκτός(οι δυο έξοδοι που απομένουν πλην της Λεωφόρου) μόνο εύκολα δεν είναι και για αυτό ο Ολυμπιακός θα πρέπει και αυτός να ανεβάσει στροφές.

Αυτό αναμένεται να συμβεί ενόψει Κρήτης με τις προσθήκες των Τζόρτζεβιτς, Βάλλα, που δείχνουν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν το παρών στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Το ίδιο δεν ισχύει και για τον Κριστιάν Καρεμπέ που δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε τη Δευτέρα με συνέπεια να μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα της Κρήτης. Σχετικά με τον Βάλλα να πούμε πως θα ενσωματωθεί στην ΕΘνική ομάδα αλλά δεν πρόκειται να μείνει σε αυτή λόγω του τραυματισμού του αλλά θα επιστρέψει άμεσα στον σύλλογο.

Σχετικά με το αν τελικά οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα πάρουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ να πούμε πως την Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της αστυνομικής αρχής του Ηρακλείου και εκπροσώπων των δύο ομάδων, όπου τα κυρίαρχα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η ασφαλής μεταφορά της ομάδας του Ολυμπιακού στο γήπεδο, αλλά και η διεξαγωγή του αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει γνωστή την επιθυμία τους για διαφορετική εξέδρα των φιλάθλων τους και παρουσία αστυνομικής δύναμης στις Θύρες 1 και 6, κάτι που από την Παρασκευή απέκλεισε με ανακοίνωσή του ο επίσημος ΟΦΗ. Αυτό είναι και το επίμαχο σημείο, μιας και, δεδομένης της κακής σχέσης των φίλων των δυο ΠΑΕ, μπορούν να συμβούν τα χειρότερα, αν δεν υπάρχει διαχωρισμός αυτών, κάτι που ασφαλώς απεύχονται όλοι.













News 24/7

24MEDIA NETWORK