Όταν είσαι πρώτο κανόνι στη Serie A, τέτοιες ΔΩΡΑΡΕΣ παίρνεις!

Ο Τσίρο Ιμομπιλε έδωσε τέλος στην επιθετική ανομβρία που τον είχε χτυπήσει για σχεδόν 1,5 μήνα και λίγες ώρες μετά πήρε το καλύτερο δώρο για τα 28α γενέθλιά του (VIDEOS)!

Όταν είσαι πρώτο κανόνι στη Serie A, τέτοιες ΔΩΡΑΡΕΣ παίρνεις!

Από τις 4 Ιανουαρίου και μετά ο αρχικανονιέρης της Serie A Τσίρο Ιμόμπιλε είχε "σιγήσει", όμως στον αγώνα της Δευτέρας με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική επέστρεψε στο ραντεβού του με τα δίχτυα πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της Λάτσιο στο 2-0 επί της Ελλάς Βερόνα.

Με αυτά τα δυο γκολ ο Ιταλός διεθνής άσος έφτασε τα 22 στο φετινό Καμπιονάτο και ξέφυγε από τον 2ο στον σχετικό πίνακα Μάουρο Ικάρντι (18 γκολ), με το καλύτερο δώρο για αυτον να έρχεται πάντως λίγες ώρες αργότερα.

Όταν είσαι πρώτο κανόνι στη Serie A, τέτοιες ΔΩΡΑΡΕΣ παίρνεις!

Του το έκανε η σύντροφός του Τζέσικα (συνθέτουν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ποδοσφαιρικής Ιταλίας), η οποία διακόσμησε ένα δωμάτιο γεμάτο κόκκινες καρδιές και μπαλόνια προς τιμήν των 28ων γενεθλίων του.

Ποια η αντίδρασή του σε αυτή την γλυκιά έκπληξη; "Είσαι μοναδική, σε αγαπώ Τσέσικα", σχολίασε στον λογαριασμό του στο Instastory όπου ανέβασε δύο σχετικά videos!

News 24/7

24MEDIA NETWORK