Όταν η σύζυγος του Μπρέθγουεϊτ έμαθε την ερωμένη του ήταν ευτυχισμένη

Όσο ήταν παίκτης της Λεγανές, ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ είχε μια ήρεμη ζωή με την σύζυγο του. Μόλις η Μπαρτσελόνα του έκλεισε το μάτι, ο γάμος του λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα. Και τελικά έγινε καλύτερος από ποτέ.

Ο Μπρέθγουεϊτ στην διάρκεια της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ για την ισπανική λίγκα, στο Camp Nou στις 22 Φεβρουαρίου 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Μπρέθγουεϊτ στην διάρκεια της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ για την ισπανική λίγκα, στο Camp Nou στις 22 Φεβρουαρίου 2020. AP PHOTO/JOAN MONFORT

Τον περασμένο Φλεβάρη, η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ από την Λεγανές. Έκανε χρήση του παραθύρου που υπάρχει στο νόμο περί μεταγραφών εφόσον διαπιστωθεί ανάγκη και απέκτησε τον Δανό επιθετικό αντί περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Όσο καιρό αγωνιζόταν στην ομάδα της Μαδρίτης, ο Μπρέθγουεϊτ απολάμβανε την γαλήνη της οικογενειακής ζωής με την σύζυγο του. Όταν όμως η ομάδα της Βαρκελώνης του έκλεισε το μάτι, λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα ο γάμος του Δανού φορ! Γιατί;

Η Αν Λορ πίστευε πως ο σύζυγος της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την... Μπαρτσελόνα. Ήταν τέτοια η μυστικοπάθεια του Μπρέθγουεϊτ στις επαφές του με τους 'μπλαουγκράνα' μέχρι να κλείσει η μεταγραφή, που η γυναίκα ήταν πεπεισμένη πως όταν χτυπούσε το τηλέφωνο του, στο άλλο άκρο της τηλεφωνικής γραμμής ήταν το τρίτο πρόσωπο της σχέσης τους.

"Με πήραν πολλοί τηλέφωνο, αλλά δεν το είπα σε κανέναν. Ούτε στη γυναίκα μου δεν το είπα στην αρχή. Ξεκίνησε να υποπτεύεται μήπως έχω ερωμένη. Κι αυτό γιατί έβγαινα συνέχεια από το σπίτι για να μιλήσω και να απαντήσω στις κλήσεις της Μπαρτσελόνα. Έκανε τόσο κρύο στη Μαδρίτη και εγώ έβγαινα έξω να μιλήσω...

Μέχρι που μια νύχτα της είπα 'πρέπει να σου πω κάτι'... Μου απάντησε 'ξέρω τι θα μου πεις'. Ένιωθα άσχημα που δεν γνώριζε. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού. Μοιραζόμαστε τις ζωές μας και έχουμε τέσσερα παιδιά. Όταν της το είπα ήταν ευτυχισμένη", υποστήριξε ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ σε συνέντευξη του στο Athletic.

Και πώς να μην ήταν ευτυχισμένη η Αν Λορ; Η... ερωμένη του άντρα της ήταν τελικά πολύ όμορφη, περισσότερο από όσο μπορεί ακόμη και η ίδια να φανταζόταν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK