Όταν ο Μαραντόνα απείλησε να πυροβολήσει τους OASIS

Μετά από μια συναυλία στην Αργεντινή το 1997, τα αδέρφια Gallagher των OASIS θέλησαν να χαλαρώσουν με ένα ποτό σε ένα μπαρ. Δεν ήθελε και πολύ να είναι το τελευταίο τους...

Nόελ και Λίαμ Γκάλαχερ με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, το 1997 στην Αργεντινή.
Nόελ και Λίαμ Γκάλαχερ με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, το 1997 στην Αργεντινή. LIAM GALLAGHER TWITTER ACCOUNT

Πρωτοφανείς στιγμές ζει ο κόσμος του ποδοσφαίρου μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Στην Αργεντινή χιλιάδες κόσμου συρρέει για να αποτίσει φόρο τιμής στη σορό του 'D10S', ενώ σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο τα αφιερώματα για τα κατορθώματα του εντός κι εκτός γηπέδου δίνουν και παίρνουν. Γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του, ιστορίες με μικρή ή μεγάλη σημασία, στιγμές που χαρακτήρισαν τον τρόπο που επηρέασε τον κόσμο, τον εαυτό του ή ένα ολόκληρο έθνος, ιστορίες χαράς ή λύπης, τα περιστατικά εκείνα που συνέθεσαν τον μύθο του σπουδαίου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Ντιεγκίτο μπορεί να έφυγε στα 60 του χρόνια, μπορεί να παραδέχθηκε πως υπήρχαν πράγματα που ήθελε να κάνει διαφορετικά, αν μη τι άλλο ωστόσο έζησε μια γεμάτη ζωή. Που μεταξύ άλλων περιείχε και ξέφρενα γλέντια, συναντήσεις με τον καλλιτεχνικό κόσμο που γέννησαν μικρές ιστορίες όπως αυτή με τους OASIS και τα διάσημα αδέρφια Gallagher, φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους και γνωστούς υποστηρικτές της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι OASIS βρίσκονταν on tour στη Νότια Αμερική, όταν αποφάσισαν να πάνε για ένα ποτό μετά από μια συναυλία. Όπως αποκάλυψε ο Liam Gallagher, ο frontman του συγκροτήματος και μικρότερος από τα δύο αδέρφια, μιλώντας στο Noisey το 2017, αυτό το ποτό τους λίγο έλειψε να είναι και το τελευταίο...

"Ήμασταν στην Αργεντινή και είχαμε μόλις ολοκληρώσει μια συναυλία. Την επόμενη στιγμή καθόμασταν σε ένα μπα, πίνοντας ένα γ***νο ποτό, όταν περίπου 30 άνθρωποι έφτασαν με τα πόδια στο σημείο. Κοιταχτήκαμε και αναρωτιόμασταν 'ποιος στο διάολο μπορεί να είναι αυτός;' Ο Στινγκ καθόταν στο μπαρ και κλαιγόταν γιατί είχαν ληστέψει το γ***νο καμαρίνι του και τέλος πάντων, ανακαλύψαμε πως ήταν ο Μαραντόνα.

Ανέβηκε στον πάνω όροφο με πολλούς γ***νους τρελούς και πολλές γ***νες γυναίκες της νύχτας. Και ζητάμε στον μεταφραστή να μάθει αν μπορούμε να πάμε επάνω και να τον γνωρίσουμε. 'Οκ, ωραία, αφήστε με να πάω να συνεννοηθώ μαζί τους', ήταν η απάντηση του. Πήγε επάνω, κατέβηκε και είπε 'μόνο τα αδέρφια Gallagher μπορούν να ανέβουν'. Οπότε ανεβήκαμε ως επάνω και υπήρχε πολλή γ***νη δραστηριότητα, ο Μαραντόνα ήταν στη μέση του δωματίου και έκανε ποδοσφαιρικά κόλπα με ένα μπουκάλι.

Όταν ο Μαραντόνα απείλησε να πυροβολήσει τους OASIS

Και τα μάτια του ήταν τόσο γ***να μεγάλα, τα δικά μας δεν απείχαν και πολύ από αυτό και θυμάμαι να λέω (σ.σ. στον Noel) 'είναι λίγο θολή η φάση εδώ, ας βγάλουμε στα γρήγορα μια φωτογραφία και να πάρουμε τον π***λο'. Και καθώς εκείνος ιδρώνει τ' @@@δια του, τα δίνει όλα, και γυρίζουμε για να φύγουμε, μας λέει ο μεταφραστής 'μου είπε πως αν φύγετε, θα βάλει να σας πυροβολήσουν'...".

Μετά την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Liam Gallagher έγραψε στο twitter "Μαραντόνα GOAT, rip LG x", ενώ ο Noel Gallagher μοιράστηκε εκείνη την φωτογραφία του 1997, με το μήνυμα "Τι ζωή. Τι θρύλος".

Και πράγματι Ντιεγκίτο. Τι ζωή, τι θρύλος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK