Όταν ο Μέσι συνάντησε την Γιουβέντους το 2005

Την Τρίτη το βράδυ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα θα παραταχθούν στο Τορίνο για τη φάση των 8 του Champions League. Το συγκεκριμένο ζευγάρωμα, φέρνει και ευχάριστες αναμνήσεις στον σούπερ σταρ των Καταλανών, Λιονέλ Μέσι. (VIDEO)

FC Barcelona's Lionel Messi watches during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
FC Barcelona's Lionel Messi watches during a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Ήταν 24 Αυγούστου του 2005. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο Καμπ Νόου την Γιουβέντους, για το τουρνουά Χοάν Γκάμπερ. Ροναλντίνιο, Ιμπραϊμοβιτς Ντέκο, Ντελ Πιέρο και ανάμεσά τους, ένας 18χρονος που μόλις είχε... ξεπεταχτεί από τις ακαδημίες των Καταλανών. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, που για πρώτη φορά, το 2005, ξεκίνησε το παιχνίδι με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", κινώντας τα βλέμματα και την περιέργεια όλων με την τεχνική του κατάρτιση, τις πάσες του και τα δολοφονικά του σουτ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έχει να θυμάται πολλά από αυτό το παιχνίδι, καθώς ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στα βασικά πλάνα του Φρανκ Ράικαρντ, και δεν τα πήγε... καθόλου άσχημα, αν αναλογιστεί την πορεία του 29χρονου από τότε μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση:

Την Τρίτη (11/4), δώδεκα χρόνια μετά, ο "Λίο" με την παρέα του θα βρεθούν στο Τορίνο για να διεκδικήσουν μία θέση στους 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ειδικά στοιχήματα για το Τσάμπιονς Λιγκ

Με περισσότερα από 220 ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα είναι δυνατόν να μην ποντάρετε απόψε; Ο Stoiximan.grδίνει πληθώρα επιλογών στην επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ και το Contra.gr διαλέγει για εσάς σημεία για να πάτε ταμείο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

--Να σκοράρει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 2.22

--Να σκοράρει ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 13.00

--Να έχουμε 2ή περισσότερα λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος στο 3.70

--Το όβερ 2.5 γκολ προσφέρεται στο 1.95

--Να γίνουν όβερ 26.5 φάουλ στο ματς στο 1.75

Photo credits: AP Photo/Daniel Tejedor

News 24/7

24MEDIA NETWORK