Όταν ο Στοχ "κεραυνοβολεί" τον αντίπαλο

Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει ο Μίροσλαβ Στοχ είναι το πολύ δυνατό πόδι που διαθέτει.

Όταν ο Στοχ "κεραυνοβολεί" τον αντίπαλο

Όταν ο Σλοβάκος αποφασίσει να "οπλίσει" τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάτι που έχει αποδειχτεί και τη φετινή σεζόν στα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ, όσο και τις περασμένες αγωνιστικές περιόδους.

Το... κρεσέντο του Στοχ, όσον αφορά στην τρέχουσα σεζόν, άρχισε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σάλκε τον περασμένο Αύγουστο, όπου με ένα άπιαστο σουτ είχε χαρίσει στον ΠΑΟΚ την ισοπαλία.

Ακολούθησε ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όταν κρέμασε τον Γιαννακόπουλο με σουτ από πλάγια θέση αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και το ευθύβολο σουτ στο ματς με την Βέροια.

Τελευταία χτυπήματα του Στοχ ήταν το σουτ που άφησε... άγαλμα τον Βελλίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και, φυσικα, το τέρμα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των πλέι οφ, μετά από ένα σουτ στην κλειστή γωνία του Ερνάντες που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρο των Αρκάδων.

Ας μιλήσει όμως η εικόνα για του λόγου το αληθές...

Και αν πάμε ακόμη πιο πίσω ξεχωρίζει, φυσικά, το γκολ του Στοχ σε αγώνα της Φενέρ με αντίπαλο την Γκεντσεμπερλιγκί, που, μάλιστα, το είχε χαρίσει το βραβείο Πούσκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK