Οταν ο Τίτε έβγαινε από τα ρούχα του με το "θέατρο" του Νεϊμάρ!

Μέχρι και την αντίδραση του Ερίκ Καντονά προκάλεσε ο Νεϊμάρ με την εμμονή του στο "θέατρο" όταν αγωνίζεται. Καμία έκπληξη. Ακόμα και ο Τίτε είχε βγει από τα ρούχα του με το νυν παίκτη του.

Brazil's Neymar, bottom, challenges for the ball with Mexico's Edson Alvarez during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Nεϊμάρ-Βραζιλία AP PHOTO/SERGEI GRITS

Εχει γίνει πολύς λόγος (και στο άμεσο μέλλον θα γίνει ακόμη περισσότερος) για το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ εμφανίζει ιδιότητες... ηθοποιού προκαλώντας άλλοτε οργή και άλλοτε γέλιο.

Το συναίσθημα της οργής πάντως το είχε βγάλει ακόμα και στο νυν προπονητή του στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, τον Τίτε. Οχι τώρα φυσικά αλλά το μακρινό 2012 σε παιχνίδι μεταξύ της Κορίνθιανς και της Σάντος.

Στο εν λόγω ματς, παίκτης του Τίτε αντίκρισε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Νεϊμάρ ο οποίος, αν και έδειχνε να υποφέρει, σηκώθηκε άμεσα και συνέχισε το ματς.

Το τι είπε το στόμα του τωρινού εκλέκτορα της Βραζιλίας δεν περιγράφεται: "Να χάνεις ή να κερδίζεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Αλλά να προσποιείσαι; Ο Νεϊμάρ είναι πολύ κακό παράδειγμα για τα παιδιά και φυσικά για το δικό μου" μερικά από τα λόγια του.

Τώρα, κόουτς, τι λες; Ολα καλά;

News 24/7

24MEDIA NETWORK