Όταν ο Ζίκο έπαθε... Μπενζεμά (VIDEO)

Την Παρασκευή (20/6) η Γαλλία συνέτριψε με 5-2 την Ελβετία με τους Γάλλους να κάνουν ο,τι θέλουν στο γήπεδο. Μάλιστα, θα είχαν σημειώσει 6 τέρματα αν ο διαιτητής δεν ακύρωνε το φανταστικό γκολ του Μπενζεμά. Όμως, αυτό έχει ξανασυμβεί στη διοργάνωση στο παρελθόν με γκολ του Ζίκο της Βραζιλίας.

Όταν ο Ζίκο έπαθε... Μπενζεμά (VIDEO)

Στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ελβετία (σ.σ. 5-2) στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση, ο Καρίμ Μπενζεμά έγραψε το 6-2 για τη Γαλλία. Ο διαιτητής όμως, δυστυχώς, το ακύρωσε, έχοντας σφυρίξει προηγουμένως τη λήξη του αγώνα.

Το γκολ του Μπενζεμά:

Κι αν το γκολ του Μπενζεμά ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα της διαστημικής εμφάνισης της Γαλλίας, το ακυρωθέν γκολ του Ζίκο της Βραζιλίας απέναντι στην Σουηδία, στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1978 στην Αργεντινή, δεν ήταν έτσι, διότι έκρινε ένα παιχνίδι.

Ο αγώνας βρισκόταν στο 90' όταν σε κόρνερ, ο Ζίκο πιάνει την κεφαλιά και σκοράρει. Ο διαιτητής αποφασίζει διαφορετικά και ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα, σφυρίζει τη λήξη του ματς. Όπως είναι φυσικό, οι Βραζιλιάνοι εκνευρίστηκαν πάρα πολύ αλλά εν τέλει, πέρασαν...

Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, ότι ο βοηθός καθυστέρησε τον αγώνα για 10 δευτερόλεπτα, ώστε η μπάλα να στηθεί καλά στη γωνία του κόρνερ πριν από την εκτέλεση. Δευτερόλεπτα που αποδείχθηκαν πολύτιμα...

Δείτε το ακυρωθέν γκολ του Ζίκο:

Διαβάστε ακόμη

Ελβετία - Γαλλία 2-5 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK