Όταν ο Ζιλέ κέρδιζε μόνος του την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ έχει χτίσει τη δική του παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ, μετρώντας τέσσερα παιχνίδια αήττητος. Ένα από αυτά όμως το θυμάται καλά, αφού με δικά του γκολ έφυγε με το διπλό η Άντερλεχτ (VIDEO).

Όταν ο Ζιλέ κέρδιζε μόνος του την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
gillet EUROKINISSI

Σπουδαίο ντέρμπι την Κυριακή το βράδυ στις 20:30 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να βρίσκεται δυο πόντους μπροστά από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και με νίκη να ξεφεύγει με πέντε πόντους από τους "ερυθρόλευκους".

Βέβαια το έργο του Μανόλο Χιμένεθ μόνον εύκολο δεν θα είναι, από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας διαθέτουν έμπειρο και εξαιρετικό σύνολο. Μάλιστα υπάρχει παίκτης από τις μεταγραφές του καλοκαιριού που έχει... παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος είναι τέσσερα σερί ματς αήττητος κόντρα στην Ένωση και στο ένα μάλιστα με δικά του γκολ έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Άντερλεχτ.

Την 1η Δεκεμβρίου του 2011 οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ο Βέλγος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, ενώ χάρισε το διπλό με νέο τέρμα στο 36'.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο κατάφερε και σκόραρε σε τέσσερα σερί παιχνίδι στην Ευρώπη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK