Μην τολμήσεις να πεις Χρόνια Πολλά στον Πάμπλο Γκαρσία...

Δεν του αρέσουν οι κανόνες, δεν τους γουστάρει. Αν θέλει κάτι, θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Αυτός ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι ο -40άρης πλέον- Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ και όχι μόνο και με αφορμή τα γενέθλια, το Contra.gr θυμάται τις στιγμές που ξεπέρασε τα όρια. Όχι τα... δικά του!

Μην τολμήσεις να πεις Χρόνια Πολλά στον Πάμπλο Γκαρσία...

Ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα παίζοντας στην Εθνική Ουρουγουάης, στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μίλαν, ενώ λατρεύτηκε σαν θεός στον ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν τόσο η αξία του, το μυαλό, η αρχοντιά και το πόδι-αλφάδι. Ήταν κυρίως αυτό το ταμπεραμέντο του που ταυτίστηκε μεμιάς με την ιδιοσυγκρασία του παοκτσίδικου λαού, ο λόγος που έγινε εικόνισμα. Ήταν αυτός που τα έβαλε με το κατεστημένο, ο δικός του... Τσε Γκεβάρα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, νυν προπονητής της Κ20 στον "Δικέφαλο", συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής και το Contra.gr θυμάται τις φορές που ο Ουρουγουανός τρελάθηκε εντός αγωνιστικών χώρων.

Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ

Σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το 2008 και την ώρα που οι παίκτες έπαιρναν τις θέσεις του μέσα στην περιοχή για εκτέλεση φάουλ, έπιασε από τη φανέλα και στη συνέχεια έριξε γροθιά στο στομάχι του Ντιόγκο. Μόνο η κάμερα τον πήρε είδηση...

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΙΜΑΟ

Σε αγώνα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος το 2009 στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό, κλώτσησε ανάμεσα στα πόδια και ταυτόχρονα χτύπησε στο κεφάλι από πίσω τονΣιμάο. Στη συνέχεια επιχείρησε να του ρίξει και μία αγκωνιά αλλά δεν τον βρήκε "γεμάτα".

ΤΑ... ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ"

Στις 21 Νοεμβρίου του 2010 ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί δεν αφήνουν τον Γκαρσία σε χλωρό κλαρί σ' όλο το παιχνίδι. Ο ίδιος κάνει μία κίνηση που συζητείται εντόνως, θέλοντας να δείξει ότι τα... προσόντα που κρύβονται στο σορτσάκι του είναι πολύ μεγάλα!

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ

Σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα το 2011 έριξε αρχικά μια γροθιά στον Μίτσελ, ενώ πάνω στο χαμό που ακολούθησε έπιασε από τον λαιμό τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ που προσπάθησε να τον ηρεμήσει!

Η ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ

Ακόμα και ως προπονητής όμως ξεφεύγει. Τον Οκτώβριο του 2016 Η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Κ20 το μεσημέρι της Κυριακής (23/10) στου Ρέντη, όμως ο πρωταγωνιστής στο ματς ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία! Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της Κ20 του Δικεφάλου μετά τη λήξη του αγώνα, γύρισε προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους έκανε μια άσεμνη χειρονομία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK