ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουνιρέα-Σεβίλλη 1-0 (vid)

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Ουνιρέα μετά το 1-0 επί της Σεβίλλης. Με 8 βαθμούς βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση και χρειάζεται έστω την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Στουτγάρδη για να περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντραγκουντίνοβιτς με αυτογκόλ χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές Ρουμανίας.

Ουνιρέα-Σεβίλλη 1-0 (vid)
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Στο πρώτο ημίχρονο η Σεβίλλη ουσιαστικά τιμωρήθηκε για το γεγονός πως δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι Ανδαλουσιάνοι, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά αφού έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και παίζουν μόνο για την πρωτιά, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Κορυφαία ευκαιρία αυτή του 8ου λεπτού όταν ο Κανουτέ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στην αντίπερα όχθη, οι της Ουνιρέα προσπάθησαν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στο ματς και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 45’ εκμεταλλευόμενοι το «δώρο» του Ντραγκουντίνοβιτς, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να γυρίσει το ματς, αλλά οι Ρουμάνοι κρατούσαν με νύχια και με δόντια το υπέρ τους 1-0.

Ακόμα και όταν σφυροκοπήθηκαν από τους Ανδαλουσιάνους, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το… δώρο του Νταγκουντίνοβιτς και άκουσαν με αγαλλίαση το τελευταίο σφύριγμα που τους έστειλε στη δεύτερη θέση, μία ανάσα από τους «16» της διοργάνωσης.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Οσο κλισέ κι αν είναι, το να δέχεσαι γκολ λίγο πριν λήξει το ημίχρονο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα. Η Ουνιρέα είχε μαζί της την τύχη στις φάσεις που έκανε η Σεβίλλη, αλλά και στο αυτογκόλ του Σέρβου αμυντικού και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη.

MVP:

Θα αδικήσουμε κάποιον αν επιλέξουμε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όλοι έχουν μερίδιο στην επιτυχία της Ουνιρέα.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Η Σεβίλλη ουσιαστικά παρατάχθηκε για να μη χάσει και τελικά έχασε. Η επιθετική της γραμμή βρέθηκε σε κακή μέρα αφού δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Το γκολ του αγώνα


Διαιτητής: Τομ Οβρεμπο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ