“Οχι” για Γκοβού-Σισέ
Ο Παναθηναϊκός δεν δίνει άδεια στους Σισέ και Γκοβού να αγωνιστούν στο φιλικό κατά της φτώχειας (Τρίτη, 21:15), επικαλούμενος τον αγωνιστικό φόρτο των παικτών και την καθυστερημένη πρόσκληση των διοργανωτών. Προπονήθηκε ο Νίνης, τα πλάνα του Φερέιρα για την Τρίπολη.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να τόνισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στη συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών (οι οποίοι κλήθηκαν από τον Ζινεντίν Ζιντάν), ο Παναθηναϊκός όμως αρνήθηκε ευγενικά να τους παραχωρήσει επικαλούμενος αγωνιστικό φόρτο. Βλέπετε, το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει Αστέρα) δεν θέλει να βρεθεί μπροστά σε μια αγωνιστική απώλεια που θα κοστίσει.
prasinanea.gr
Επίσης, οι “πράσινοι” τονίζουν πως αν και οι κλήσεις για το φιλικό γίνονται εδώ και μέρες, η πρόσκληση στους Σισέ και Γκοβού έγινε την τελευταία στιγμή.
Υπάρχει και ακόμη ένας λόγος που ο Παναθηναϊκός σκέφτηκε και δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του. Βλέπετε, το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στις εξέδρες του οποίου θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού. Θα είναι άσχημο, λοιπόν, ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα να στιγματιστεί από την κόντρα των “αιωνίων” αντιπάλων και τη νοοτροπία που κουβαλούν ορισμένοι ανεγκέφαλοι.