“Οχι” σε 90 εκατομμύρια ευρώ είπε η Ιντερ
Την αρνητική στάση που κρατάει εδώ και καιρό όσον αφορά την πώληση βασικών ποδοσφαιριστών της συνέχισε η Ιντερ, η οποία απέρριψε προτάσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι για Ιμπραίμοβιτς και Μαϊκόν αντίστοιχα.
Ιντερ, η οποία απέρριψε προτάσεις των
Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι για Ιμπραΐμοβιτς και Μαϊκόν αντίστοιχα.
Ο Μάσιμο Μοράτι, ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλάνου, είχε την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία της ομάδας 90 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που αποδεχόταν τις προτάσεις, όμως προτίμησε να διατηρήσει ανέπαφο τον βασικό κορμό της Ιντερ, ειδικά τώρα που οι “νερατζούρι” έχουν εξαιρετική απόδοση σε όλες τις διοργανώσεις.
Οσον αφορά τον “Ιμπρα” η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει πολλές προσπάθειες για την απόκτησή του, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους. Εκτός της Ρεάλ, μεγάλος θαυμαστής του Σουηδού είναι και ο ισχυρός άντρας της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος τον θεωρεί ως τον ιδανικό παρτενέρ του Ντρογμπά στην επιθετική γραμμή των “μπλε”.
Εκτός του υψηλόσωμου επιθετικού, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Μαικόν, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει καθιερωθεί ως ένας από του καλύτερους δεξιούς μπακ παγκοσμίως. Ο διεθνής Βραζιλιάνος θα ήταν η ιδανική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας της Τσέλσι, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση.
Aσυγκίνητη από τις εμφανίσεις του Μαϊκόν δεν θα μπορούσε να μείνει και η “βασσίλισα” η οποία κατέθεσε πρόταση για τον 26χρονο μπακ, η οποία όμως απορρίφθηκε από τον Μοράτι. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας ξεκαθάρισε ότι οι Ιμπραΐμοβιτς και Μαικόν δεν είναι διαθέσιμοι προς πώληση σε οποιαδήποτε τιμή.