Ουρουγουάη: Για μία θέση προβληματίζεται ο Φοσάτι

O Xόρχε Φοσάτι λίγες ημέρες πριν τον πρώτο μπαράζ της Ουρουγουάης με την Αυστραλία για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2006, ανακοίνωσε τους δέκα από τους 11 παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. Παρά το ότι ο Ντιέγκο Φορλάν συμπεριελήφθη στην αποστολή δεν θα είναι τελικά στο αρχικό σχήμα.

Ουρουγουάη: Για μία θέση προβληματίζεται ο Φοσάτι
O Xόρχε Φοσάτι λίγες ημέρες πριν τον πρώτο μπαράζ της Ουρουγουάης με την Αυστραλία για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2006 , ανακοίνωσε τους δέκα από τους 11 παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. Παρά το ότι ο Ντιέγκο Φορλάν συμπεριελήφθη στην αποστολή δεν θα είναι τελικά στο αρχικό σχήμα.

Η θέση του επιθετικού της Βιγιαρεάλ διεκδικείται από δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Ντάριο Σίλβα της Πόρτσμουθ και ο άλλος ο γνωστός μας Χουάν Μάρτιν Παρόντι, που τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αλ Αλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εν τούτοις ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελέστε" φημίζεται για την απόφαση του να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, λίγο πριν τον αγώνα.

Αυτή την στιγμή όμως δείχνει ότι θα παρατάξει την ομάδα του με το εξής σχήμα: Καρίνι, Ντιόγκο, Λόπεζ, Μοντέρο, Ροντρίγκεζ, Πέρεζ, Γκαρσία, Παρόντι ή Σίλβα, Ρεκόμπα, Ζαλαγιέτα, Μοράλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK