Ουρουγουάη: Ο τρελός με τους τρελούς, ο υποψήφιος προπονητής θα προκαλέσει φρενίτιδα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα φέρεται να είναι ο εκ των βασικών υποψηφίων για να κάτσει στον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης.

Leeds United's head coach Marcelo Bielsa gestures during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road, Leeds, England, Sunday, Sept. 12, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετράει ώρες στον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης και ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα για τον διάδοχό του. Οι λατινοαμερικάνοι αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ 2022, αλλάζουν σελίδα και χρειάζονται τον μαέστρο της νέας εποχής.

Σύμφωνα με το Tyc Sports οι ιθύνοντες την ομοσπονδία συζητούν με τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο "λόκο", δηλαδή "τρελός" είναι ελεύθερος και φέρεται να συζητάει με τους ανθρώπους της Ουρουγουάης για να αναλάβει την ομάδα.

Ο Μπιέλσα είναι 67 ετών και τον Φεβρουάριο '22 απομακρύνθηκε από τον της Λιντς την οποία καθοδήγησε για σχεδόν τέσσερα χρόνια. Από τότε που κυκλοφορεί ελεύθερος έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες, ωστόσο δεν έκλεισε πουθενά.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Αργεντινός έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας της χώρας του αλλά και σε αυτόν της Χιλής από το 2007 έως το 2011. Μετά τους Χιλιανούς δούλεψε κατά σειρά στις Αθλέτικ, Μαρσέιγ, Λάτσιο, Λιλ και Λιντς.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ως προπονητής της Αργεντινής έχει κατακτήσει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο το 2004 στην Αθήνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Οι προπονητές που δεν πρόλαβαν την παρέλαση

Μουντιάλ 2022: Το κόβερ στο κινητό του Νεϊμάρ τρέλανε τους Βραζιλιάνους

Μουντιάλ 2022: Η εικόνα του κλαμένου Σουάρες άρεσε στον Πατρίς Εβρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK