Ουσία μηδέν

Ουσία μηδέν
Επιστολή - απάντηση προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου, σε συνέχεια αυτών τα οποία είχαν κοινοποιήσει οι ιθύνοντες του συλλόγου. Πάντως, η συγκεκριμένη επιστολή δεν λειτουργεί καταλυτικά όσον αφορά τις εξελίξεις, ενώ γίνεται φανερό πως τα όποια νέα δεδομένα θα δρομολογηθούν μετά τις εκλογές. Αναλυτικότερα:

Η κυβέρνηση όπως σας είναι γνωστό έχει εκφράσει τη θέλησή της να λύσει το πρόβλημα χωροθέτησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟ, όπως έπραξε για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ γιατί πιστεύει ότι οι μεγάλες και ιστορικές ομάδες πρέπει να διαθέτουν σύγχρονα γήπεδα στην έδρα τους. Ωστόσο η λύση που θα ανταποκρίνεται στις αθλητικές ανάγκες του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι διαχρονική και διασφαλισμένη από εμπλοκές περιβαλλοντικού και πολεοδομικού χαρακτήρα.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, και οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ να επεξεργαστούν προτάσεις που θα διασφαλίζουν τα ανωτέρω και θα οδηγούν σε λύση των προβλημάτων, είναι απαραίτητο να μας διαβιβάσετε εγγράφως τις προτάσεις του Παναθηναϊκού. Μόνο έτσι θα υπάρχει μία πλήρης και δεσμευτική για τον Παναθηναϊκό εικόνα των αναγκών που επιβάλλεται να εξυπηρετηθούν με την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Διαφορετικά η επεξεργασία των προτάσεων εκ μέρους των υπηρεσιών θα προχωρήσει με βάση τα πολεοδομικά μεγέθη που θεσμοθετήθηκαν για το Στάδιο Καραϊσκάκη όπως άλλωστε έχει προταθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού».

Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ
Βάσω Παπανδρέου

News 24/7

24MEDIA NETWORK