Ούτε με Άστον Βίλα ο Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν βρίσκεται στους "εκλεκτούς" του Λουίς Φαν Χάαλ για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα. Απόφαση του Ισπανού γκολκίπερ να μείνει εκτός, σύμφωνα με τον Ολλανδό. Διαψεύδει η πλευρά του παίκτη.

Ούτε με Άστον Βίλα ο Ντε Χέα
© PA

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ντε Χέα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της πρεμιέρας μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, ενώ το ίδιο πρόκειται να συμβεί και για την αναμέτρηση των "Κόκκινων Διαβόλων" με την Άστον Βίλα την Παρασκευή (14/08).

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε πως ήταν απόφαση του 24χρονου γκολκίπερ να μην αγωνιστεί απέναντι στους "Πετεινούς", καθώς οι φήμες για τη Ρεάλ Μαδρίτης τον έχουν... αποσυντονίσει. Παρόλα αυτά, η πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση και τονίζει πως τέθηκε στο περιθώριο ύστερα από απόφαση του Ολλανδού τεχνικού.

Πλέον, είναι εμφανές πως έχει επέλθει ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών και το μέλλον του Ντε Χέα στην Γιουνάιτεντ τίθεται εν αμφιβόλω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK