Ούτε να ακούσει δεν ήθελε για "διάδοχος του Εμπαπέ"!

Η Μονακό παρουσίασε τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά της και τα φώτα έπεσαν στον "αντί-Εμπαπέ". Ο Κεϊτά πάντως φρόντισε να δώσει δυναμική απάντηση!

Ούτε να ακούσει δεν ήθελε για "διάδοχος του Εμπαπέ"!

Ημέρα παρουσίασης ήταν η Πέμπτη για την Μονακό καθώς "σύστησε" τους τέσσερις νέους παίκτες της στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ωστόσο ο Κεϊτά ήταν εκείνος που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα σε σύγκριση με τους Γιόβετιτς, Γκετσάλ και Ντιακαμπί.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις πολύ υψηλές προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί για αυτόν, σε βαθμό που να συγκρίνεται με τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον 22χρονο Σενεγαλέζο φορ να φροντίζει πάντως να απομακρύνει άμεσα αυτή την (βαριά και ασήκωτη) "ταμπέλα".

"Μην με συγκρίνετε με τον Εμπαπέ, μην με συγκρίνετε με κανέναν. Εγώ έχω το δικο μου στιλ. Αν έχω την ετικέτα του φαινομένου είναι επειδή έχω δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου", τόνισε ο Κεϊτά και πρόσθεσε:

"Αν και γράφτηκαν πολλά για Ίντερ και Γιουβέντους, η μοναδική αληθινή προσφορά ήταν εκεινη της Μονακό.

Η ιστορία αυτού του συλλόγου μιλάει από μόνη της, από εδώ έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες και ο στόχος μου είναι να δώσω το μάξιμουμ στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ακόμα νέος και ελπίζω να μάθω πάρα πολλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK