Ούτε ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο δεν τον βρίσκει!

Ο "κοπανατζής" Ιμπάρμπο εξακολουθεί να αγνοείται και να μην απαντάει στις κλήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ο μάνατζέρ του υποστηρίζει πως δεν μπορεί ούτε αυτός να επικοινωνήσει μαζί του.

Ούτε ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο δεν τον βρίσκει!
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα… ίχνη του Βίκτορ Ιμπάρμπο εξακολουθούν να αγνοούνται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, καθώς ο Κολομβιανός επιθετικός δεν πήγε ούτε στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (29/12), όντας εκ νέου αδικαιολογήτως «απών». Ο 26χρονος φορ έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (28/12), έχοντας μία μέρα επιπλέον άδεια απ’ τους συμπαίκτες του (μαζί με τους Μολέδο, Ρινάλντι), λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού που έπρεπε να κάνει για να γυρίσει απ’ την Κολομβία στην Ελλάδα. Ωστόσο, τόσο την Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη απουσίασε και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, καθώς δεν απαντάει στις κλήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Γεγονός που έχει πολλαπλασιάσει τον εκνευρισμό των «πράσινων».

Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Κολομβιανού, Ρικάρντο Καλέρι, πουλάει… τρέλα στις επικοινωνίες που είχε τις τελευταίες ώρες με τους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ, τονίζοντας πως « …δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν μπορώ να τον βρω ούτε εγώ» και πως « …λογικά πρέπει να είναι ακόμη στην Κολομβία».

Τα τερτίπια του Κολομβιανού έχουν βγάλει απ’ τα… ρούχα τους, τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι από εκεί που είχαν μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την πλευρά του παίκτη, για να βρεθεί μια άκρη με την αποχώρησή του απ’ την ομάδα με «σπάσιμο» του δανεισμού του απ’ την Κάλιαρι (προκειμένου να «αδειάσουν» μια θέση ξένου και να ελαφρύνουν ένα σημαντικό κομμάτι του προϋπολογισμού τους), πλέον βλέπουν πως -επί του παρόντος- η υπόθεση όχι μόνο «τραβάει» χρονικά, αλλά μπλέκει ακόμη περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση λύσεων και πλέον σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη κι αυτό της νομικής οδού, αν ο Ιμπάρμπο εξακολουθήσει να αγνοεί τις κλήσεις τους και δεν δώσει σημεία ζωής, μέσα στις επόμενες ώρες.

Σε ότι αφορά τώρα την πρωινή προπόνηση των παικτών του «τριφυλλιού» (που που έγινε κάτω από… πολικές συνθήκες), το πρόγραμμα είχε αρκετή ένταση και περιελάμβανε μετά το «ζέσταμα», πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και παιχνίδια τακτικής.

Ο Μολέδο που έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης (διότι είχε ματαιωθεί η ενδιάμεση πτήση του απ’ το Παρίσι) συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού. Ο Μαρινάκης ακολούθησε θεραπεία και ο Σάμπα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοπάνα από την προπόνηση ο Ιμπάρμπο
Ηθελε να φύγει και χάρισε χρήματα ο Λεντέσμα
Έκανε την αρχή ο Λεντέσμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK