Ούτε Ολυμπιακό, ούτε Παναθηναϊκό: στην... πατρίδα ο Τσέρτσι!

Ο Αλέσιο Τσέρτσι βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο μεταγραφικό στοχαστρό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού όμως όλα δείχνουν πως πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του.

AC Milan's Alessio Cerci sitting on the bench during a Serie A soccer match between Torino and AC Milan at the Olympic stadium, in Turin, Italy, Saturday, Jan. 10, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
AC Milan's Alessio Cerci sitting on the bench during a Serie A soccer match between Torino and AC Milan at the Olympic stadium, in Turin, Italy, Saturday, Jan. 10, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Η επιστροφή του... ασώτου! Μετά από μία εξαιρετική διετία με τη φανέλα της Τορίνο (2012-14) ο Αλέσιο Τσέρτσι έκανε το άλμα για την Ατλέτικο όμως στους Μαδριλένους δεν... κόλλησε ποτέ (είχε και προβλήματα τραυματισμών) και έτσι τα τρία τελευταία χρόνια η πορεία του έιναι συνεχώς καθοδική.

Πριν από λίγο καιρό το όνομα του 29χρονου εξτρέμ "έπαιξε" τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό με δεδομένο πως δεν είχε θέση τους "ροχιμπλάνκος", όμως τελικά όλα δείχνουν πως πήρε απόφαση να αγωνιστει ξανά στη Serie A.

Αυτο θα το κάνει με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζο να αποκαλύπτει μέσω της ιστοσελίδας του πως ο Τσέρτσι αναμένεται τη Δευτέρα στην Βερόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο με τους "τζαλομπλού".

Σε περίπτωση μάλιστα που ολοκληρωθεί το deal με τη νεοφώτιστη στη Serie A, θα συνθέσει δίδυμο στη γραμμή κρούσης με έναν ακόμα μπαρουτοκαπνισμένο από τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας, Τζαμπάολο Πατσίνι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK