Ούτε που πανηγύρισε ο Γκουαρδιόλα, προτίμησε να συγχαρεί αντίπαλο

Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μπόρνμουθ το βράδυ της Δευτέρας, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η κίνηση του Πεπ Γκουαρδιόλα προς τον μέσο της Μπόρνμουθ, Χάρυ Άρτερ, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ούτε που πανηγύρισε ο Γκουαρδιόλα, προτίμησε να συγχαρεί αντίπαλο

Η Μπόρνμουθ υποδέχτηκε τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι που οι "πολίτες" είχαν ένα εύκολο έργο, καθώς επικράτησαν 2-0, με γκολ του Στέρλινγκ στο πρώτο ημίχρονο και το αυτογκόλ του Μινγκς.

Αυτά όμως πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, καθώς ένας από τους ηττημένους έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον μέσο της Μπόρνμουθ, Χάρυ Άρτερ, ο οποίος έχασε τη νεογέννητη κόρη του το 2015. Παρόλα αυτά, ο Άφτερ ξαναβρήκε τη χαρά, καθώς σε λίγες μέρες η γυναίκα του πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Σε μία μεγαλειώδη κίνηση ανθρωπιάς, μετά τον αγώνα, η κάμερα έπιασε τον προπονητή των νικητών, Πεπ Γκουαρδιόλα, να συγχαίρει τον Άρτερ για τον ερχομό του νέου του παιδιού. Λίγη ώρα μετά, ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον μέσο, μέσα από δηλώσεις του στην "Daily Echo": " Μου έδωσε τις καλύτερες ευχές σε μένα και στη γυναίκα μου, κάτι που ήταν μια απίστευτη κίνηση. Είναι κάποιος που σέβομαι πολύ, για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και δε νομίζω πως θα υπάρξει άλλος να τον πλησιάσει σε ό,τι έχει καταφέρει. Το δέχτηκα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο".

Ο Άρτερ όπως είχε δηλώσει πρόσφατα για τη τραγωδία, παίζει κάθε παιχνίδι για το αδικοχαμένο παιδί του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK