Ούτε στην Κρήτη σταμάτησε το "τρένο" του Άρη!

Ο Άρης νίκησε 3-2 εκτός έδρας τον Εργοτέλη με μεγάλη ανατροπή και απολαμβάνει μόνος πλέον την μοναξιά της κορυφής στη Football League μετά τη μοιρασιά βαθμών στο Παναχαϊκή-Κισσαμικός.

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εντυπωσιακή νικηφόρα πορεία του Άρη από το ξεκίνημα της φετινής Football League συνεχίζεται. Μετα το 5-0 στην πρεμιέρα επί του Αιγινιακού (εντός), το 1-0 επί των Τρικάλων (εκτός) και το 2-0 επί της Καλλιθέας (εντός), η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πέρασε χωρίς απώλειες και από το "Παγκρήτιο" και μάλιστα με σούπερ ανατροπή.

Οι "κίτρινοι" βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο λίγο μετά το 20λεπτο από τα τέρματα των Κάιπερς (14') και Σταματάκου (22'), όμως στο δεύτερο μέρος έκαναν επική αντεπίθεση και μέσα σε 35 λεπτά έφεραν τούμπα την κατάσταση, μετατρέποντας το 2-0 των γηπεδούχων σε 3-2 υπέρ του.

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η μείωση το σκορ ήρθε στο 53' από τον Ντούνη, ο Διαμαντόπουλος στο 72' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Πλατέλας έφερε το παιχνίδι στα ίσα βάζοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για την ανατροπή και το "4 στα 4" για τον Άρη στο ξεκίνημα της Football League σφραγίστηκε δύο λεπτά πριν το 90λεπτο με πλασέ του Πλατέλλα σε κενή εστία και αφού πρώτα ο Ντούνης είχε σπάσει το τεχνητό οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στη φάση αυτή ζητώντας να δοθεί οφσάιντ στον Ντούνη που τροφοδότησε τον σκόρερ, με τη φάση να είναι πάντως πολύ δύσκολη όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την παρακάτω φωτογραφία.

Ούτε στην Κρήτη σταμάτησε το "τρένο" του Άρη!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει πλέον συγκάτοικο στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα αφού η δεύτερη της κατάταξης Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Κισσαμικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ

Αχαρναϊκός - Βέροια 0-3 (άνευ αγώνα)

Παναχαϊκή - Κισσαμικός 0-0

Εργοτέλης - Άρης 2-3 (14' Κάιπερς, 23' Σταματάκος / 53' Ντούνης, 72' Διαμαντόπουλος, 88' Πλατέλλας)

ΑΕ Καραϊσκάκης - Σπάρτη 2-1 (18' Χούσος, 37' Κυριάκης / 41' Ράνος)

Καλλιθέα - Δόξα Δράμας 0-1 31' Λίτσκας)

Απόλλων Λάρισας - Πανσερραϊκός 3-0 (47' Τσιλούλης, 75' Μαυρίας, 79' Σαχινίδης)

Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (15' Μπρίτο, 77' Χασομέρης)

Αιγινιακός - Παναιγιάλειος 1-1 (91' Παπαδόπουλος / 59' Γαβριηλίδης)

* Ο αγώνας μεταξύ της ΠΑΕ Αχαρναϊκός- ΠΑΕ Βέροια δεν διεξήχθη μετά την αποβολή της ΠΑΕ Αχαρναϊκός από το πρωτάθλημα της Football League κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 14/11/2017.

News 24/7

24MEDIA NETWORK