Ούτε στην τριάδα του Χόντσον οι Μέσι-Ρονάλντο

Ο Ρόι Χόντσον προκάλεσε ξανά την απορία των Άγγλων για τον τρόπο που σκέφτεται. Αυτή τη φορά δεν ήταν τα πεπραγμένα του στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, αλλά οι επιλογές του για τη Χρυσή Μπάλα του 2014.

Ούτε στην τριάδα του Χόντσον οι Μέσι-Ρονάλντο

Δεν υπάρχει άλλος σαν κι αυτόν. Αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας, η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τις ψήφους όλων όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Οι Άγγλοι ήταν λογικό να ασχοληθούν με τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Ρόι Χόντσον, κι αυτός για μια ακόμη φορά δεν τους απογοήτευσε.

Ο Χόντσον ψήφισε στην τρίτη θέση τον Νόιερ, στη δεύτερη τον Φίλιπ Λαμ και στην πρώτη τον Χαβιέ Μασεράνο. Κατάφερε έτσι να μη ψηφίσει κανέναν εκ των Μέσι-Ρονάλντο, θεωρώντας προφανώς πως δεν έκαναν και τίποτα σπουδαίο τη χρονιά που μας πέρασε.

Ούτε στην τριάδα του Χόντσον οι Μέσι-Ρονάλντο
© PA

Το τρομερό είναι πως ο Μασεράνο, η πρώτη επιλογή του Χόντσον, έχει παρελθόν με τον Άγγλο τεχνικό. Ο Αργεντινός ήταν παίκτης της Λίβερπουλ όταν ανέλαβε ο Χόντσον και λίγους μήνες αργότερα πουλήθηκε στην Μπαρτσελόνα, ενώ πρόλαβε να παίξει μόνο στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ.

Ο Χόντσον όχι μόνο πούλησε τον Μασεράνο, αλλά έφερε για αντικαταστάτη του στο Άνφιλντ, τον Κρίστιαν Πόουλσεν. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Ρόι ψήφισε τον Μασεράνο ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, αψήφισε Μέσι-Κριστιάνο που δεν χώρεσαν καν στην τριάδα του και ο Κρίστιαν Πόουλσεν παίζει στην Κοπενχάγη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK