Ούτε στο Κύπελλο έκανε στάση το "τρένο" του Κάναντι

Ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι πέρασε από την έδρα του Αστέρα, νικώντας 1-0 στην Τρίπολη χάρη σε τέρμα του... γκολεαδόρ Θοδωρή Βασιλακάκη, κι έθεσε γερές βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ούτε στο Κύπελλο έκανε στάση το "τρένο" του Κάναντι

"Αστεράτος" και στην Τρίπολη ο Ατρόμητος που επικράτησε του αήττητου εδώ και έξι ματς, Αστέρα.

Οι Περιστεριώτες με σκόρερ τον... δεύτερο συνήθη ύποπτο (μετά τον Αμρ Ουάρντα), Θοδωρή Βασιλακάκη πέρασαν με 1-0 από την Αρκαδία, θέτοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος, εκτός από το πρωτάθλημα δείχνει τα... δόντια του και στη δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση της χώρας, ειδικότερα στο ματς με τον Αστέρα η διαχείριση του Κάναντι και των παικτών του ήταν εξαιρετική, καθώς προηγήθηκαν νωρίς και στη συνέχεια φρόντισαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Κεντρικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναμφισβήτητα ήταν ο Θοδωρής Βασιλακάκης, που ξανά με όμορφο τρόπο βρήκε δίχτυα για λογαριασμό της ομάδας του. Ο 29χρονος έφτασε τα 4 γκολ φέτος και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (55’ Ιγκόρ), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Μαδίντα (46’ Τόνσο), Ισνάλδο (74’ Δουβίκας), Μανιάς.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (87’ Κυριακίδης), Ντιγκινί (90'+6’ Μενσά), Ουάρντα (90’ Ούμπιδες).

News 24/7

24MEDIA NETWORK