Ούτε τη Μπέρνλι δεν μπορεί να νικήσει αυτή η Γιουνάιτεντ

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζουν να βρίσκονται σε εορταστικό... mood καθώς λίγες ημέρες μετά το 2-2 με την Λέστερ, έφεραν το ίδιο σκορ και εντός έδρας με την Μπέρνλι (VIDEO)

Ούτε τη Μπέρνλι δεν μπορεί να νικήσει αυτή η Γιουνάιτεντ

Εάν, μετά την "καθαρή" νίκη της Σίτι στο πρόσφατο ντέρμπι επί της Γουνάιτεντ (10/12) υπήρχαν ακόμα οπαδοί που πίστευαν πως η μάχη του τίτλου δεν έχει τελειώσει ακόμη, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να "σκοτώσει" το όνειρό τους.

Το περασμένο Σάββατο οι "κόκκινοι διάβολοι" έκαναν την ανατροπή κόντρα στην Λέστερ με δύο γκολ του Μάτα, όμως δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της πρωταθλήτριας Αγγλίας του 2016, ενώ στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν και στην Boxing Day.

Ούτε τη Μπέρνλι δεν μπορεί να νικήσει αυτή η Γιουνάιτεντ

Και αυτό γιατί άφησαν άλλους δύο βαθμούς, φέρνοντας και πάλι σκορ 2-2 (και πάλι είχαν παίκτη τους που πέτυχε δύο γκολ, τον Λίνγκαρντ), με τη διαφορά αυτή τη φορά να είναι πως έπαιζαν εντός έδρας και ότι η Μπέρνλι τους απείλησε σοβαρά με ήττα αφού προηγήθηκε 2-0 στο σκορ!

Ανεξάρτητα πάντως από το γεγονός ότι "έσωσαν την παρτίδα" και πήραν έναν βαθμό, το θέμα είναι πως κινδυνεύουν να μείνουν 15 πόντους πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι πριν φύγει το 2017, αν η ομάδα του Γουαρδιόλα νικήσει εκτός έδρας την Νιούκαστλ το βράδυ της Τετάρτης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΕΡΝΛΙ 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK