Ούτε τη Βέροια μπορεί να νικήσει ο Αστέρας

Τη χαρά της νίκης εξακολουθεί να αγνοεί ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο ούτε κόντρα στη Βέροια εκτός έδρας και βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Με οδηγό την άμυνα οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα πολύτιμο βαθμό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ EUROKINISSI SPORTS

Η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική για τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν συνεχώς ανάμεσα στις πρώτες θέσεις, όμως φέτος έχει μαζέψει μόλις 11 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 13η θέση!

Κόντρα στη Βέροια εντός έδρας σε ένα φαινομενικά βατό παιχνίδι, όπου θα μπορούσε να πάρει την νίκη, δεν τα κατάφερε, έμεινε στο 0-0, ενώ στο τέλος θα μπορούσε να γνωρίσει και την ήττα!

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους. Είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν ευκαιρίες όμως δεν μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό. Από την άλλη η Βέροια έβλεπε το ματς να πηγαίνει όπως ακριβώς θέλει, κρατώντας το 0-0 στο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ενώ οι ευκαιρίες έρχονταν με το... σταγονόμετρο. Στο 84' ο Αστέρας λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ όμως ο Ισπανός κίπερ απέκρουσε την κεφαλιά του Μάσα. Η Βέροια απάντησε στο 86' με το εξαιρετικό σουτ του Κάλβο που έβγαλε ο Ντοναρούμε, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Βίτι μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Κουτσιαύτης έδειξε "παίζετε".

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Βέροια:Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Μαλόν. Βασιλαντωνόπουλο, Λινάρδο, Μπαλάφα, Άρσε, Σαρπόνγκ, Σισίνιο και Βίτι.

Αστέρας Τρίπολης:Ντοναρούμα, Ίγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας, Φερνάντες, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK