Ούτε... βαλσαμωμένο πουλί έπιανε ο Ντε Χέα!

Τα χαμένα πέναλτι των Κόκε και Άσπας στέρησαν από την Ισπανία την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ή μήπως όχι; Τι είχε κάνει, αλήθεια, ο Νταβίντ Ντε Χέα σ' όλο το τουρνουά;

Spain goalkeeper David De Gea fails to save a penalty shoot during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Νταβίντ ντε Χέα AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Η έννοια της λέξης τερματοφύλακας ορίζεται παγκοσμίως ως "ο παίκτης του οποίου ο ρόλος είναι να προφυλάσσει ένα τέρμα προσπαθώντας να εμποδίσει την αντίπαλη ομάδα να βάλει γκολ".

Δίπλα στον ορισμό μην ψάξεις, δεν θα βρεις τη φωτογραφία του Νταβίντ ντε Χέα.

Ανεξαρτήτως κλάσης, ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σε κακή κατάσταση όσο διήρκησε για την Ισπανία το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε τέσσερα παιχνίδια συμμετείχε η "φούρια ρόχα" και σ' άλλα τόσα ήταν βασικός ο Ντε Χέα. Μόνο που κατά το ποδοσφαιρικό λεγόμενο "ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε". Μόλις επτά σουτ δέχθηκε ο Ισπανός τερματοφύλακας στην εστία του και στα έξι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του!

Απέκρουσε δηλαδή μόλις ένα! Όσα και ο Λουίς Σουάρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010! Όπως θυμήθηκε όλο το twitter, πικάροντας τον Ντε Χέα για τις κάκιστες επιδόσεις του!

Αφήστε που στη διαδικασία των πέναλτι με τους Ρώσους απλώς έπεφτε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK