Ουζουνίδης: "Δεν έχω παράπονο..."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του και τόνισε ότι δεν είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός ότι δεν νίκησαν.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τη διάθεση και την προσπάθεια. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σ’ έξι μέρες, με πολλές απουσίες και μικρό γκρουπ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Τις 2-3 φάσεις που κάναμε δεν τις αξιοποιήσαμε για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Σε αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Περιμένουμε να γυρίσουν κάποια παιδιά για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Είχαμε καινούρια αμυντική γραμμή και ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν συχνά δύο ενενηντάλεπτα. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν έχω παράπονο».

Για τον Ευαγγέλου και τη γενική παρουσία του: «Το είπα και μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει με λάθος και μετά να ανταποκριθεί. Τον πιστεύουμε πολύ, ξέρω ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του ο Ευαγγέλου. Και ο Τελάντερ και ο Μαρινάκης έπαιξαν μετά από καιρό. Είχαμε μία αμυντική γραμμή που δεν είχε προβλήματα σε γενικές γραμμές εκτός του λάθους του Ευαγγέλου στα στημένα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία και τη διάθεση που είχαν τα παιδιά. Υπάρχει ψυχολογική κούραση αλλά και σωματική. Δεν έχουμε τη δυνατότητα για μεγάλο ροτέισον ιδίως σε κάποιες θέσεις. Δεν κάναμε δύο αλλαγές, αλλά θέλαμε να έχουμε εμπειρίες και ψηλά παιδιά για τις στημένες φάσεις».

Για τα μεταγραφικά: «Ψάχνουμε, προσπαθούμε αλλά δεν είμαστε κοντά ακόμη σε κάποια περίπτωση».

Για την φάση του Βιγιαφάνιες: «Ας πούμε ότι ήταν πολύ καλή η απόκρουση. Ο Λούκας ήθελε να βάλει γκολ, ήταν πολύ καλή η απόκρουση που έκανε ο αντίπαλος τερματοφύλακας»

News 24/7

24MEDIA NETWORK