Ουζουνίδης: "Ήμασταν αλλού"

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έκανε πολύ κακό ξεκίνημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ουζουνίδης: "Ήμασταν αλλού"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Σε ένα παιχνίδι που όπως είχα πει στους παίκτες δεν θα κρατήσει 90’ με 95’λεπτά αλλά 20’ με 30’ εμείς δεν κάναμε τίποτα σωστό, περίμενα ότι ο Αστέρας θα πιέσει και μετά θα διαχειριστεί το παιχνίδι. Είχαμε πει να αποφύγουμε πάσες στον άξονα γιατί ο Αστέρας δημιουργεί έτσι ευκαιρίες, εμείς κάναμε το εντελώς αντίθετο και μείναμε πίσω στο σκορ. Μειώσαμε και μετά λες και ήταν άλλη ομάδα στο γήπεδο με τρεξίματα και μονομαχίες. Όταν παίζεις με έμπειρους παίκτες δεν είναι εύκολο να γυρίσεις το σκορ, η προσπάθεια που έγινε ήταν πολύ καλή θα μπορούσαμε να φύγουμε με έναν βαθμό αλλά κρίθηκαν όλα στην αρχή. Ξέρω πως είναι τα μυαλά των παικτών μου, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Για εμάς τελείωσαν τα εύκολα και από την Κυριακή αρχίζουν τα δύσκολα παίζοντας με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς και οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί.

Συγχαρητήρια στον Αστέρα να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη, είναι μια ομάδα που αν και με απουσίες έχει πολλούς παίκτες και θα κάνει καλό πρωτάθλημα όπως κάνει και τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει, στο τέλος είδε μια προσπάθεια από τα παιδιά και γι’αυτό χειροκρότησε γιατί στο τέλος βγάλανε μια προσπάθεια και ο κόσμος το εκτίμησε, εύχομαι να είναι πάντα κοντά μας."

Για την εικόνα του Πανιωνίου;

"Ήμασταν αλλού στα πρώτα λεπτά δεν έγινε τίποτα σωστά, ίσως οι παίκτες νομίζουν ότι αν δεν τρέξουν όλοι θα κερδίζουν, έχουμε μια ομάδα που δεν πρέπει ούτε ένας παίκτης να είναι σε άσχημη μέρα."

Για την παραμονή των ομάδων που θα κινδυνεύουν;

"Αν δείτε τα προηγούμενα χρόνια στην τελευταία αγωνιστική παλεύουν για την σωτηρία 6-7 ομάδες, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος γι’αυτό. Το να κερδίζουμε ένα παιχνίδι δεν λέει κάτι αλλά ούτε απογοήτευση, ούτε ενθουσιασμός να υπάρχει είναι μια δύσκολη χρονιά όσο πιο γρήγορα το βάλουμε στο μυαλό μας τόσο καλύτερο για μας."

News 24/7

24MEDIA NETWORK