Ουζουνίδης: "Λέγαμε ότι δεν θα μπει η μπάλα μέσα..."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγνώρισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν καλά παρά το γεγονός ότι άργησαν να σκοράρουν ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γκιγέρμο Μολίνς που βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα.

Ουζουνίδης: "Λέγαμε ότι δεν θα μπει η μπάλα μέσα..."

Αναλυτικά τόνισε: «Έστω και δύσκολα πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν καλά οργανωμένος ο αντίπαλος στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Κάναμε κι αλλαγές και από την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι ήταν θέμα χρόνου το γκολ.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, λέγαμε ότι δεν θα μπει σήμερα, αλλά τελικά το βάλαμε, όταν βρήκαμε τον αντίπαλο ανοικτό μετά από κλέψιμο. Έτσι ήρθε το γκολ, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να δούμε τα προβλήματα που έχουμε για τον επαναληπτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη που είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι και το πιο σημαντικό.

Πρέπει όταν έρχονται κάποιοι παίκτες να τους εμφανίζεις όταν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. O Moλίνς προπονείται κανονικά και καταλαβαίνει πράγματα. Είναι καλός παίκτης και πιστεύω θα μας βοηθήσει. Μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις, μπροστά πίσω αλλά και στα άκρα. Παίζει σωστό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημά του ήταν ο αγωνιστικός ρυθμός».

24MEDIA NETWORK