Ουζουνίδης: "Όλοι ξέρετε γιατί αποκλειστήκαμε"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στη δύσκολη μέρα του Παναθηναϊκού μετά το σκληρό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως όλοι ξέρουν πως... ήρθε. "Δεν είναι εύκολο να "γεμίσουμε" κάποιους παίκτες", είπε μεταξύ άλλων.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ NOVA:

Σίγουρα είναι δύσκολη ημέρα. Μας βρίσκει μετά από έναν αποκλεισμό. Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε σε έναν τελικό. Δεν θα πω ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο, γιατί θα μεσολαβούσε άλλο ένα παιχνίδι. Είναι ένας αποκλεισμός που σίγουρα δεν δικαιούμασταν. Σε γενικές γραμμές - για να μην μπω σε λεπτομέρειες - από τα τέσσερα ημίχρονα, στα τρία ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Και όμως αποκλειστήκαμε. Τους λόγους και τις αιτίες, τους ξέρουμε όλοι",είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εγώ και το υπόλοιπο τιμ θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι, να δούμε τι λάθη κάναμε αγωνιστικά και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την ομάδα. Δεν είναι εύκολη ημέρα, κυρίως για τους παίκτες. Όσο επαγγελματίες και αν είναι, όσο και να θέλουν να ξεπερνάνε κάποιες καταστάσεις, είναι άνθρωποι, έχουν φιλοδοξίες θέλουν πράγματα και δεν είναι εύκολο να τους "γεμίσεις". Γιατί όπως είπαν και κάποιοι παίκτες, αισθάνονται "άδειοι". Όμως εδώ πρέπει να φανούμε δυνατοί. Είμαστε σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και αυτό που ξεχωρίζει τους ικανούς και τους δυνατούς, είναι το πόσο γρήγορα ξεπερνούν τις δύσκολες καταστάσεις. Τις εύκολες καταστάσεις μπορούν όλοι να τις διαχειριστούν, ενώ στις δύσκολες θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρέπει μέσα από αυτή την ατυχία να φανούμε πιο δυνατοί.

Κλείνοντας, είπε: "Δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις, γιατί έτσι δεν θα μπορείς να κερδίσεις κάτι. Θα πρέπει να αντιδράσουμε. Και αυτή η αντίδραση στην ομάδα, θα πρέπει να είναι αγωνιστική. Να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας - στα καλά κομμάτι του παιχνιδιού μας- ώστε να μπορέσουμε να λιγοστέψουμε τις πιθανότητες που υπάρχουν να τυχαίνουν καταστάσεις όπως χθες ".

24MEDIA NETWORK