Ουζουνίδης: "Έχει δίκιο ο κόσμος, και εγώ ήθελα να φύγω στο ημίχρονο!"

Άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρά την πρόκριση. Τι δήλωσε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού τη μεγάλη διαφορά μεταξύ καλών και κακών ποδοσφαιριστών, τις αλλαγές στην ομάδα, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις. Η ξεχωριστή αναφορά στην παρουσία του Μάρκους Μπεργκ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

«Δεν είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση. Η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν αρμόζει σε ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ο αντίπαλος έτρεχε, έπαιζε σωστά εμείς παρακολουθούσαμε και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, παρόλα τα λάθη. Η διαφορά των καλών ποδοσφαιριστών με τους κακούς, είναι ότι δεν κάνουν λάθη. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην ομάδα. Δεν πρέπει να χαιρόμαστε που περάσαμε, η εικόνα μας ήταν απογοητευτική. Υπήρξε αντίδραση, βγάλαμε εγωισμό και καταφέραμε να βάλουμε 4 γκολ. Αλλά το να δέχεσαι 3 γκολ δεν αρμόζει σε εμάς. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος που περάσαμε, με ενδιαφέρει η εμφάνιση και αυτή ήταν κακή. Είχα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να σεβαστούν την ομάδα και τον εαυτό τους. Κάποιοι δεν το έκαναν, άρα θα δούμε τι θα κάνουμε κ εμείς τώρα», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός απάντησε στη συνέχεια σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Για το τι είπε στο ημίχρονο: «Είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε έξω αν δεν κερδίζαμε. Κανένας μας!».

Για το τι φταίει: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Ο Απόλλων έχει νέα παιδιά, αν δεν τρέξεις δεν μοχθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Αν σκέφτονται λάθος, δεν θα πρέπει να είναι εδώ. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα, περιμένεις μία, δύο, τρεις δεν μπορούμε να παίζουμε με την τύχη του συλλόγου. Σήμερα παίζαμε με την ιστορία του Παναθηναϊκού».

Για τον αν έχει ξεκάθαρη γνώμη για τους ποδοσφαιριστές ενόψει Ιανουαρίου: «Πλέον έχω ξεκάθαρη γνώμη για τους ποδοσφαιριστές».

Για την πρόκριση: «Είμαστε μέσα στον στόχο, αλλά τι να το κάνεις. Θα το κυνηγήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν τέτοια που της άξιζε να προκριθεί».

Για τις μεταγραφές: «Θα τα δούμε με τον πρόεδρο. Πλέον έχω ξεκάθαρη εικόνα. Αυτή δεν μπορεί να είναι δική μου ομάδα. Δεν έχει σημασία κάποιος να είναι καλός παίκτης ή όχι, αλλά να κάνει αυτά που θέλω στο γήπεδο και πάνω σε αυτά να βγάζει την ποιότητα. Μόνο η ποιότητα δεν κερδίζει».

Για το τι πρέπει να δουλέψει στην διακοπή: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι και να προσθέσουμε περισσότερα στοιχεία στην επίθεση. Βγάζουμε φάσεις, αλλά είναι πολύ λίγα αυτά που παρουσιάζουμε μέχρι στιγμής».

Για το αν είναι αυτό που θέλει ο Μπεργκ: «Ο Μάρκους στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πως είναι πραγματικός αρχηγός. Δεν έχει σημασία αν παίζει καλά ή όχι, αυτό θες να βλέπεις, ποδοσφαιριστές που μάχονται. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν λες και παίζαμε φιλικό. Δεν είχαμε ένταση, δεν πιέζαμε, ούτε στο δεύτερο ήμασταν καλοί, αλλά τουλάχιστον ήμασταν συγκεντρωμένοι και βγάλαμε εγωισμό».

Για τον κόσμο που έφυγε στο ημίχρονο: «Όλοι θέλαμε να φύγουμε στο ημίχρονο έτσι όπως ήταν η εικόνα μας! Έχει δίκιο ο κόσμος. Ήταν εικόνα αυτή; Ζητάμε να έρθει κοντά μας, πως θα έρθει κοντά μας; Θέλει να δει μια προσπάθεια. Δε ζητάει να μαγειρεύουμε, θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει. Δεν είναι ντροπή να χάσεις, αλλά πως θα χάσεις είναι το θέμα. Η εικόνα στο πρώτο μέρος είναι για να μην είναι κανένας στο γήπεδο».

Για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ: «Να έχουμε κάποιους παίκτες στην ομάδα που αμείβονται με τέτοια συμβόλαια και κάνουν τέτοια λάθη. Καλύτερα να βάλουμε μικρά παιδιά να παίξουν. Δεν θα μείνω στα ονόματα και στα συμβόλαια, όσοι με ξέρουν το ξέρουν αυτό».

Για το αν φταίει πως υπάρχουν πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, υψηλού επιπέδου πρέπει να παρουσιάζουν άλλη εικόνα. Να είναι στην ομάδα κάποιος ξένος που να έχει απόδοση μηδέν, καλύτερα ας βάλουμε κάποιο νέο παιδί».

Για την συνέχεια στον θεσμό: «Έγινε το 4-2 και στην επόμενη φάση γίνεται το 4-3. Ωραία περάσαμε και; Που πάμε έτσι; Ήταν σημαντικό να περάσει από έναν τέτοιο όμιλο, αλλά δε φτάνει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEOS: Όλα τα γκολ στο Απόλλων-Παναθηναϊκός
Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK