Ουζουνίδης στους παίκτες: "Δώστε απαντήσεις για ό,τι έγινε στο γήπεδο"

Mετά την επίθεση των οπαδών στην Παιανία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε το δύσκολο έργο να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του που βρισκόταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο Εβρίτης τεχνικός αλλά και τι είχε τονίσει πριν την επίθεση.

Ουζουνίδης στους παίκτες: "Δώστε απαντήσεις για ό,τι έγινε στο γήπεδο"
ouzounidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του που είχαν σαφώς προβληματιστεί μετά την επίθεση των οπαδών στο Κορωπί επιχείρησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός, που κράτησε την ψυχραιμία του στο περιστατικό, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν απαντήσεις: "Παιδιά αυτά τα πράγματα δυστυχώς γίνονται αυτά στην Ελλάδα. Εμείς μόνο με ένα τρόπο μπορούμε να απαντήσουμε και αυτός είναι με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Πριν από την...εισβολή είχε κάνει άλλη ομιλία απ΄την οποία ξεχώρισε το γεγονός ότι ζήτησε από τους παίκτες να μηυν διαμαρτύρονται πλέον στους διαιτητές.

Χαρακτηριστικά είπε: "Κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια. Θέλω να να βγάλουμε εγωισμό, επίσης από εδώ και στο εξής τέλος οι διαμαρτυρίες στους διαιτητές. Θέλω να δείχνουμε ομάδα μέσα στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οπαδοί σε Ουζουνίδη: Η ομάδα είναι αχούρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK