Ουζουνίδης: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι 2-5!"

Απολύτως άδικο χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Τούμπας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, υποστήριξε ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να επικρατήσει ακόμα και 5-2 του ΠΑΟΚ!

Ουζουνίδης: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι 2-5!"
INTIME SPORTS

"Το αποτέλεσμα είναι πλασματικό, θα μπορούσε να είναι 1-3, 1-4 ή ακόμα και 2-5! Μία ομάδα έπαιξε και κατόρθωσε να χάσει. Αν δεν ελαττώσουμε ή εκμηδενίσουμε τα ατομικά μας λάθη, θα χάνουμε και είναι αμαρτία γιατί διαθέτουμε ποιότητα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Και προσέθεσε: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το είπα και στα παιδιά. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι. Πρέπει να πιεστούμε. Όσο και να δουλεύεις στα στημένα, άμα δεν έχεις αυτά τα 10 δευτερόλεπτα συγκέντρωσης... Μας λείπουν αυτά. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, δεν θυμάμαι ο ΠΑΟΚ να έχασε κάποια ευκαιρία".

Λίγο αργότερα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Η ομάδα μας αδικείται από το αποτέλεσμα. Ημασταν δημιουργικοί, φτάσαμε στο σημείο ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, αλλά αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να υπάρχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου και τακτικά ήμασταν καλοί και ευκαιρίες φτιάξαμε.

Δυστυχώς, όμως, για εμάς δύο στιγμές αδράνειας, γιατί τα στημένα είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης, μας κόστισαν. Παρόλα αυτά εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε τις ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος με ένα πέναλτι που περισσότερο το κερδίζει ο επιθετικός, επικράτησε. Δεν πρέπει να μένουμε, πάντως, εδώ, πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Νομίζω ότι ήταν πιο καθαρή φάση το δικό μας πέναλτι. Οπως και να έχει στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Ηταν μέρος της τακτικής μας να δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ, βγάλαμε τις φάσεις αλλά δυστυχώς δεν τις τελειώσαμε. Μη μένουμε στο πέναλτι η ουσία είναι ότι χάσαμε, εμείς δημιουργούσαμε στο παιχνίδι, όμως, χάσαμε. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί όταν πηγαίναμε πάνω στην μπάλα. Οσο και να το δουλέψεις αυτό, είναι η συγκέντρωση που έχεις εκείνη την στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK