Π.Γιαννακόπουλος: “Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του”
Τα σενάρια περί κοινού μετώπου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ενάντια στον Ανδρέα Βγενόπουλο διέψευσε με δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Ψυχραιμία Παιδιά» ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος. Ωστόσο άφησε σαφείς αιχμές εναντίον όσων εξωτερικεύουν, όπως είπε, τα εσωτερικά θέματα της ΠΑΕ.
«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός να γίνει πολύ καλύτερος από ό,τι είναι σήμερα ή ήταν στο παρελθόν. Είναι λυπηρό το φαινόμενο να γίνονται δηλώσεις που γεννούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενιαίος και να μην υπάρχουν δηλώσεις στον Τύπο κάθε μέρα. Οι τίμιοι άνθρωποι δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας».
«Ενα σωματείο δεν μπορεί να διασύρεται έτσι. Ολοι πρέπει να βάλουμε ένα πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός και όποιος έχει προσωπικά προβλήματα να τα βάλει στην άκρη. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του».
Για τη σειρά των τελικών στο μπάσκετ (εφόσον φτάσουν εκεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) «Ελπίζω να γίνουν καλά ματς και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός, όπως πάντα θα είναι ο τελικός νικητής».