ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Π.Γιαννακόπουλος: “Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του”

Τα σενάρια περί κοινού μετώπου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ενάντια στον Ανδρέα Βγενόπουλο διέψευσε με δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ «Ψυχραιμία Παιδιά» ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος. Ωστόσο άφησε σαφείς αιχμές εναντίον όσων εξωτερικεύουν, όπως είπε, τα εσωτερικά θέματα της ΠΑΕ.

Π.Γιαννακόπουλος: “Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του”
«Το τελευταίο διάστημα – και παρά τα όσα έχουμε συμφωνήσει – διάφοροι μέτοχοι τοποθετούνται δημόσια για τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν εσφαλμένα συμπεράσματα, για δήθεν συμμαχίες και διάφορα μέτωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω κοινό μέτωπο με κανέναν και πολύ ειδικότερα εναντίον κανενός».

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός να γίνει πολύ καλύτερος από ό,τι είναι σήμερα ή ήταν στο παρελθόν. Είναι λυπηρό το φαινόμενο να γίνονται δηλώσεις που γεννούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενιαίος και να μην υπάρχουν δηλώσεις στον Τύπο κάθε μέρα. Οι τίμιοι άνθρωποι δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας».

Ο κ.Γιαννακόπουλος με τις αιχμηρές τοποθετήσεις του “φωτογραφίζει” τον Ανδρέα Βγενόπουλο, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

«Ενα σωματείο δεν μπορεί να διασύρεται έτσι. Ολοι πρέπει να βάλουμε ένα πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός και όποιος έχει προσωπικά προβλήματα να τα βάλει στην άκρη. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του».

Για τη σειρά των τελικών στο μπάσκετ (εφόσον φτάσουν εκεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός) «Ελπίζω να γίνουν καλά ματς και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός, όπως πάντα θα είναι ο τελικός νικητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK