ΠΑΕ: "Ανίκανος ο Ανδριανός"

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Γιάννη Ανδριανό για την απόφασή του να μην μετακινηθούν οπαδοί των "ερυθρολεύκων" στην Λάρισα για την αναμέτρηση με τον Τύρναβο στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΕ: "Ανίκανος ο Ανδριανός"
ΙΝΤΙΜΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για μια ακόμα φορά η Πολιτεία και οι εκπρόσωποι της φέρονται με εχθρότητα στον κόσμο του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις φιλάθλων.

Υπαίτιοι για αυτή τη νέα απαγόρευση είναι δυο άνθρωποι:

Ένας αστυνομικός διευθυντής, ο κ. Τζοβάρας, που δεν έχει την ικανότητα να αναλάβει την ευθύνη ενός αγώνα… Τύρναβος-Ολυμπιακός φιλάθλους της, σε ένα γιορτινό περιβάλλον!

Σε μια πόλη με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει τη δυνατότητα να ζει μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο αξιωματικό που πέρσι δεν επέτρεψε με τις εισηγήσεις του να γίνει το Final4 του πόλο, στην πόλη της Λάρισας.

Ένας ανίκανος Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Ανδριανός, ο οποίος μετά το νόμο έκτρωμα, που είχε γραφτεί στα υπόγεια του ΣΚΑΪ και της AEGEAN και δεν πρόλαβε να τον περάσει, παίρνει τώρα μια απόφαση έκτρωμα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ επιτρέπει σε κάποιους να ταξιδεύουν ανενόχλητοι (αγώνας Ξάνθη-Παναθηναϊκός) και σε κάποιους άλλους, στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, απαγορεύει τη μετακίνηση, οργανωμένη και μεμονωμένη!

Και για να μην πει κανείς ότι ο κ. Ανδριανός απλά ακολουθεί την εισήγηση της Αστυνομίας, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν, ο κ. Ανδριανός δεν είχε πρόβλημα να αγνοήσει τις εισηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ και να μην διατάξει απαγόρευση, ακόμα και σε παιχνίδια υψηλότατου κινδύνου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι αν συμβεί έστω και το παραμικρό, την ευθύνη έχουν μόνον εκείνοι που λαμβάνουν ανεύθυνες αποφάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ