ΠΑΕ ΑΡΗΣ και Stoiximan.gr δίπλα στα παιδιά

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Stoiximan.gr, για μια ακόμη φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΧΕΠΑ (MOTION TEAM)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΧΕΠΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Τάτο, Σωκράτη Διούδη, Μπράνα Ίλιτς, Λούκα Μιλούνοβιτς, Χρήστο Ιντζίδη, Αντώνη Καπνίδη και Μπάμπη Παυλίδη, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και του μεγάλου μας χορηγού, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, επισκέφτηκαν σήμερα τα παιδοογκολογικα τμήματα των νοσοκομείων «Ιπποκράτειο» και «ΑΧΕΠΑ», όπου μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.

Και στα δύο νοσοκομεία τόσο στην αντιπροσωπεία της ομάδας μας όσο και στους εκπροσώπους της Stoiximan.gr υπήρξε ζεστή υποδοχή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την πρωτοβουλία της. Αυτές τις μέρες, που για τους περισσότερους από εμάς είναι γιορτινές, για κάποιους συνανθρώπους μας είναι μέρες δύσκολες, μέρες αγωνίας. Τα ίδια τα παιδιά περνάνε δύσκολα. Τέτοιου είδους επισκέψεις από πρόσωπα που τα γνωρίζουν τούς δίνουν μεγάλη χαρά. Πολλά ευχαριστώ και πάλι στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της πόλης με κοινωνικό έργο», δήλωσε ο διοικητής του «ΑΧΕΠΑ», Αναστάσιος Σπανός.

Ο γενικός αρχηγός του ΑΡΗ, Γρηγόρης Κάκαλης, από την πλευρά του, επεσήμανε:

«Μαζί με τον μεγάλο μας χορηγό Stoiximan.gr, βρισκόμαστε 365 ημέρες τον χρόνο στο πλευρό των ανθρώπων που χρειάζονται την βοήθειά μας. Επισκεφθήκαμε σήμερα το «Ιπποκράτειο» και το «ΑΧΕΠΑ». Είμαστε ένας Σύλλογος που παράγει πολιτισμό με κοινωνικό πρόσωπο και προσπαθούμε ν’ ανταποκριθούμε σε κάθε λογικό αίτημα. Το σημαντικότερο γι’ αυτά τα παιδιά είναι η ψυχολογική υποστήριξη και ψυχολογική υποστήριξη είναι όταν χαίρεσαι με κάτι».

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Ανδρέας Τάτος, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για γονείς και παιδιά. Ευχόμαστε να γίνουν θαύματα για αυτά τα παιδιά, να γίνουν καλά και να μπορέσουν να μεγαλώσουν χωρίς προβλήματα. Εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε χαμόγελα σε γονείς και παιδιά, το πιο απλό και ανθρώπινο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας. Είμαι πατέρας, έχω και εγώ παιδί και γνωρίζω πόσο δύσκολος είναι ο αγώνας αυτών των ανθρώπων».

Ο Υπεύθυνος Χορηγιών της Stoiximan.gr, Γιώργος Κυπραίος, δήλωσε:

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά. Όχι μόνο γιατί προσφέρουμε δώρα, αλλά γιατί κάθε φορά που βρισκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν το καθένα ξεχωριστά, όπως σήμερα, πιστεύουμε ότι πράγματι, μας προσφέρεται και σε εμάς αντίστοιχα κάτι παραπάνω. Βλέπουμε σε αυτά τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ιπποκράτειο, με τι δύναμη και θάρρος υπερβαίνουν τον αγώνα τους. Νιώθουμε στη Stoiximan ότι είναι υποχρέωσή μας, όχι μόνο να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, αλλά και να στεκόμαστε διακριτικά πλάι τους για να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδικά χαμόγελα τη χαρά και τη λάμψη που τους αξίζει.

Γιατί, η εταιρική υπευθυνότητα στη Stoiximan είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος της εταιρικής της λειτουργίας, την οποία υπηρετούμε πιστά και υπεύθυνα παράλληλα με την κοινωνία”.

24MEDIA NETWORK